Profile cover photo
Profile photo
maz lin
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Rezeki Tau !
Rezeki betul!  Hari ni g restok stok dapat jumpe sifu @alhaalfa kita  😅 .  Susah nak dapat jumpe sifu ni beberapa kali mai hq pun sifu xdak. Ha sifu take care tau. Sian dia xbrape sihat. Not feeling well kataya.  Semoga alha cepat sihat wokeyy  😊 Siapa2 n...

Post has attachment
Public
Agent Wanted !
Assalamualaikum,  kak leen nak bukak peluang ni kepada 10 yang berkemampuan untuk menjadi agent sah kami di alha alfa cosmetics. Ciri2 berkemampuan, mestilah ada ? # modal   # masa # tenaga   # semangatberpasukan   # retimekap   # muadigalakkan Special untu...

Post has attachment
Public
ALHA ALFA COSMETIC AGENT STOKIS SEREMBAN
Ada yang tanya kat kak leen apa kak leen pakai sampai cantik macam ni..  hihi oklah kita share skit lah ye :)  oklah product breakdown : - mula2 spray dulu dengan radiant spray sebab customer kulit kering skit,  - Sapu foundation kod brahea sebab match sang...

Post has attachment
Public
Kelas Solekan Pengantin One to One | Ampang KL
Alhamdulillah selesai dengan jayanya  kelas pengantin one to one.  Untung student yang baru2 ni dapat sedut ilmu baru tau.  Ilmu yang kak leen share ni lepas join kelas mekap dengan sifu alha alfa dan ezalha so apa lagi untung lah student dapat terus tips2 ...

Post has attachment
Public
Im Back !
I am makeup artist aka Jurusolek di sekitar #Seremban #Senawang #pd #NegeriSembilan #ampang #putrajaya #selangor #kualalumpur #kl #shahalam #klang  berminat nak mekap atau belajar solekan pengantin/dinner / photoshoot meh wassap laju2 to 014-3262127:) 

Post has attachment
Public
Majlis Nikah & Sanding Aina | Seremban Senawang Nsgeri Sembilan
Alhamdulillah done sweet2 look for majlis akad nikah Aina. kak leen  ❤ sangat sebab kita pakai pondesen dan spray letops by @alhaalfa my sifuu.. thanks sifu sebab lahirkan product yg super ohsemm tau.  Korang yang belum dapatkan product by Alha Alfa boleh d...

Post has attachment

Post has attachment
Public
Customer whatspp kami, tengok icon dia nangis2 dan marah2 !!

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded