Profile cover photo
Profile photo
Kad Kahwin Syanasz
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Kad Kahwin Berkonsepkan Kartun
Hye uolllsss..... Da lame tak update design kad kawin... Ni hah... iolllssss nak cuci2 mate uolls... Design berkonsepkan kartun.... Cantik kan?  Lau uollss malu2 kucing, nak letak muke uolllsss... Uollss boleh lah gune design cmni...hehehe Maintain nampak m...
Syanazs Blog

      Syanazs Blog
kadkahwinsyanasz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pakej Kad Kahwin Mantop Berlipat
Assalamuaikum uolls.... Pakej kad kahwin mantop untuk kad berlipat kini kembali... Kad sesuai digunakan untuk 1 or 2 majlis... Pakej ni kite offer kat sape2 bakal raja sehari pada tahun depan... Jangan order lambat2,nanti jadi kelam kabot pulak... Bile da k...
Add a comment...

Post has attachment
Pakej Kad Kahwin Mantop Kembali
Assalamualaikum... Atas permintaan ramai... Pakej kad kahwin mantop kini kembali... Pakej murah giler.... Pakej ni khas tok majlis awa tahun 2015 akan datang... Jom order sekarang... Jangan berlengah2 lagi... Peluang datang hanya sekali... Jangan lepaskan p...
Add a comment...

Post has attachment
Polka Dot Concept
Assalamualaikum & Salam Sejahtera uolls.... Kepada bakal2 pengantin kite ni... Hah... sesiapa yang minat dengan konsep polka dot... Kami juga menawarkan design berbentuk polka dot jela...kihkihkih Kenapa nak design ni pulak ye...  ade sesetengah uolls meman...
Polka Dot Concept
Polka Dot Concept
kadkahwinsyanasz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sweet Concept
Assalamualaikum & Salam Sejahtera uolls.... Kepada bakal2 pengantin kite ni... Hah... sesiapa yang minat dengan konsep sweet ni... Kami juga menawarkan design sweet2 jela...kihkihkih Kenapa nak design ni pulak ye...  ape yang sweetnyer dalam design ni ek?? ...
Sweet Concept
Sweet Concept
kadkahwinsyanasz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Muka Buku Concept
Assalamualaikum & Salam Sejahtera uolls.... Kepada bakal2 pengantin kite ni... Hah... sesiapa yang minat dengan konsep muka buku ni... Kami juga menawarkan design muka buku a.k.a facebook la...kihkihkih Kenapa nak design ni pulak ye...  maybe perkenalan uol...
Muka Buku Concept
Muka Buku Concept
kadkahwinsyanasz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Modern & Elegant Concept
Assalamualaikum & Salam Sejahtera uolls.... Kepada bakal2 pengantin kite ni... Hah... sesiapa yang minat dengan konsep modern & elegant ni... Kami juga menawarkan design yang nampak simple tapi elegant...kihkihkih Ape pulak tu nampak simple tapi elegant ek?...
Modern & Elegant Concept
Modern & Elegant Concept
kadkahwinsyanasz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Lovely Concept
Assalamualaikum & Salam Sejahtera uolls.... Kepada bakal2 pengantin kite ni... Hah... sesiapa yang minat dengan konsep love2 ni... Kami juga menawarkan design yang menjadi kan kite ni jiwang karat...kihkihkih Design ni berkonsepkan loving2 la katenyer la ko...
Lovely Concept
Lovely Concept
kadkahwinsyanasz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Latest Concept
Assalamualaikum & Salam Sejahtera uolls.... Kepada bakal2 pengantin kite ni... Hah... sesiapa yang minat dengan konsep up to date ni... Kami juga menawarkan design yang menjadi trend mase kini ni... Design ni berkonsepkan zaman millionaire la katenyer la ko...
Latest Concept
Latest Concept
kadkahwinsyanasz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kontemporari Concept
Assalamualaikum & Salam Sejahtera uolls.... Kepada bakal2 pengantin kite ni... Hah... sesiapa yang minat dengan konsep kontemporari ataupon klasik... Kami juga menawarkan design berupa kontemporari... Design ni berkonsepkan zaman dulu2 kale la agaknyer la k...
Kontemporari Concept
Kontemporari Concept
kadkahwinsyanasz.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded