Profile cover photo
Profile photo
Izdelava spletnih strani in trgovin - qStom.si
3 followers -
Internet naj bo orodje za uspeh
Internet naj bo orodje za uspeh

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Lastniki spletnih trgovin morajo po splošni uredbi GDPR upoštevati nove obveznosti in strožje pogoje za pridobitev privolitve posameznika, obveščanje o kršitvah, izmenjavi podatkov in pravico do popravka ali popolnega izbrisa.
https://www.qstom.si/gdpr-za-spletno-trgovino/

Photo
Add a comment...

Post has attachment
Izdelava spletnih strani od A do Ž za posameznike in podjetja v naprednih CMS sistemih za katere ne potrebujete licence. Enostavno urejanje spletne strani in SEO vmesnikov za TOP pozicije v iskalnikih.

https://www.qstom.si/izdelava-spletne-strani/
Add a comment...

Post has attachment
https://www.qstom.si/stranke-reference/mm-turist-dmc/

Small family run company specialising in outbound and inbound from golf travel to private and tailor-made tours for individuals and groups. Since then, we have evolved significantly. We attribute our success to the dedication and expertise of our workforce, which expands from two apprentices to permanent employees who are highly qualified and experienced.
Add a comment...

Post has attachment
On site SEO optimizacija je prvi korak k višji poziciji vaše strani v iskalnikih. V članku On-site SEO optimizacija si preberite, kateri so tisti faktorji na spletni strani, ki najbolj vplivajo na dobro oceno s strani Google iskalnika.

Pssssssstttt!
Razkrivamo tudi, TOP 5 elementov strani, na katere lahko vplivate sami in kako jih oblikovati, da bo Google pajek z veseljem brskal po vaši strani :)

https://www.qstom.si/on-site-seo-optimizacija/
Add a comment...

Post has attachment
Izdelava internet trgovine za vaše poslovne cilje!

Pri qStom.si že preko 20 let izdelujemo maloprodajne in B2B spletne trgovine, ki so prilagojene potrebam in ciljem podjetnikov.

https://www.qstom.si/izdelava-spletne-trgovine/

Izdelava spletne trgovine zahteva odlično oblikovanje in učinkovito tehnično strukturo, zato spletne trgovine prilagajamo vašim potrebam in ciljnim kupcem. Le tako lahko zagotovimo optimizirano delovanje in odlično uporabniško izkušnjo.

Spletne trgovine gradimo na osnovi preverjene in zanesljive ecommerce platforme, ki omogoča hitro in nemoteno delovanje tudi ob večjem številu kategorij in izdelkov. Tehnično kot tudi SEO optimizirane spletne trgovine nudijo kupcem tudi preko 80.000 izdelkov, brez zapletov s hitrostjo nalaganja ali počasnim delovanjem iskalnih filtrov. Seveda so te trgovine s lokalnim CRM sistemom podjetja povezane preko komunikacijskih modulov za ažurno obdelavo naročil in osveževanje podatkov o artiklih:
https://www.qstom.si/open-cart-moduli/

Varen in napredno oblikovan administracijski vmesnik vam nudi vse funkcije za učinkovito upravljanje vaše spletne trgovine. S različnimi plačilnimi moduli pokrivamo preko 36 različnih načinov plačila.

Add a comment...

Post has attachment
Optimizacija WordPress spletišča zahteva redno spremljanje in prilagajanje on-site SEO dejavnikov, ki vplivajo na pozicijo vaše strani v iskalnikih. Vsem lastnikom WordPres spletnih strani bo Yoast SEO vtičnik v veliko pomoč pri on-site optimizaciji!

https://www.qstom.si/optimizacija-wordpress-strani/
Add a comment...

Post has attachment
Naštevamo najpogostejše on-site SEO napake in njihov vpliv na pozicijo v Goolge. Dejstvo je, da je on-site optimizacija obvezna, če žeimo doseči visoko pozicijo spletnih strani v Google iskalniku.

Naštevamo glavne on-site dejavnike, ki lahko negativno vplivajo na SEO optimizacijo spletne strani ali trgovine.

https://www.qstom.si/google-seo-napake-vpliv-na-optimizacijo/
Add a comment...

Post has attachment
Spletno trgovino je dobro povezati s programom, ki ga podjetje uporablja za poslovodenje (v danem primeru gre za Minimax računovodski program).

S povezavo računovodskega programa in vaše spletne trgovine (https://www.qstom.si/izdelava-spletne-trgovine/) si zagotovite:
- usklajenost med stanjem v računovodskem programu Minimax in spletni trgovini
- zmanjšate možnosti napak
- natančno vodenje prodaje
- prihranite čas.

Več o povezevi spletne trgovine z Minimax računovodskim programom si lahko preberete na povezavi: https://www.qstom.si/minimax-racunovodski-program/
Add a comment...

Post has attachment

Vašo spletno trgovino je dobro povezati s programom, ki ga podjetje uporablja za poslovodenje. S tem si zagotovite usklajenost podatkov računovodskega programa (v tem primeru Minimax) z vašo spletno trgovino (https://www.qstom.si/izdelava-spletne-trgovine/).

S tem:
- zmanjšate možnosti napak
- natančno vodenje prodaje
- prihranite čas.

Več o Minimax modulu za spletno trgovino najdete na povezavi: https://www.qstom.si/minimax-racunovodski-program/
Add a comment...

Post has attachment
Ko na internetu objavite spletno stran, prispevek, izdelek v spletni trgovini, ali preoblikujete katero od obstoječih strani, je ogromno faktorjev, ki vplivajo na to kako hitro in visoko bo Google uvrstil vašo spletno stran med rezultate iskanja. Zbrali smo nekaj pogostih vprašanj.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded