Profile cover photo
Profile photo
Adpres Media
15 followers -
Adpres Media | Adpres.ro :) Fara Cenzura
Adpres Media | Adpres.ro :) Fara Cenzura

15 followers
About
Adpres's posts

Post has attachment

Post has attachment
Un om care nu citeşte nimic, care confundă graţierea cu amnistia şi care iese în stradă să ţipe despre ceea ce nu citeşte, sau nu înţelege ce citeşte, poate fi el preşedinte de ţară?

Post has attachment
Nu Mişcarea Legionară din România a fost declarată «fascistă» la Nürnberg, ci Grupul Etnic German, succedat oficial de FDGR-ul condus de Klaus Iohannis în anul 2007! Conform sentinţelor Tribunalului de la Nürnberg, singura organizaţie de pe teritoriul României care a fost declarată ca fiind «fascistă» și care a putut avea un rol în prigonirea evreilor a fost Grupul Etnic German.”

Post has attachment
Căutiș scrie că lui Dan Adamescu i s-a refuzat eliberarea condiţionată, deşi îndeplinea condiţiile legale, iar procurorii DNA nu i-au acceptat colaborarea pentru care fi primit o pedeapsa mai mică.

Jurnalistul acuză autorităţile pentru tratamentul care i s-a aplicat lui Dan Adamescu în puşcărie şi pentru faptul că a murit singur, fără a i se permite surorii sale să-i fie alături.

Post has attachment
Ele te-aprind, ele te… sting. Ce nu vă vine crede?! Animatoarele sexy menite să crească adrenalina, temperatura şi setea de… distracţie a petrecăreţilor din Clubul Bamboo, ştiau nu doar să încingă fantezii erotice, ci şi că mânuiască extinctoarele. „Am auzit cum le persiflau unii numindu-le «stripteuzele» de la Bamboo. Nu sunt stripteuze şi dansatoare profesioniste. ...

Post has attachment
La început, corporațiile asigură sprijin financiar partidelor politice competitoare și candidaților lor. Acest lucru le permite să își echilibreze donațiile în funcție de rezultatele previzionate ale alegerilor. Astfel, se asigură că vor avea un învingător îndatorat față de ele.

Post has attachment
Malte Spitz s-a adresat instanței pentru a obține informațiile pe care operatorul său de telefonice mobilă, Deutsche Telekom, le-a strâns (și păstrat) despre viața sa. Rezultatele l-au șocat.

Post has attachment
În anul 2011 SRI i-a înființat televiziune lui Ghiță Sebastian. Sub pretextul, altfel corect, că Vîntu avea probleme cu legea și cu concursul lui Ghiță, care l-a înregistrat pe SOV, acesta a fost arestat și Realitatea a fost preluată de Ghiță.

Post has attachment
Odată ajuns aici, Khalil, care era acum un om al străzii, a devenit consumator și traficant de droguri, la scurt timp devenind chiar și dependent de heroină. Acesta a dus o luptă cu el însuși și a luat decizia de a renunța la consumul de droguri, pentru a nu-și pune în pericol sănătatea, până la urmă chiar și viața.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded