Profile cover photo
Profile photo
Marina Ina
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
SETELAH SEKIAN LAMA
Hai and assalammualaikum guys. wakakaka, lamanya x update adohai. tu=aun ni upsr loh
Add a comment...

Post has attachment
Yus Jambu Meninggal Dunia
Assalammualaikum. Semalam, pukul 6.45 pagi, selesai menunaikan solat Subuh, aku main Facebook. Kemudian, aku dikejutkan dengan berita bahawa Yus Jambu meninggal dunia. Aku buka laman web tu, memang betullah. Terkejut aku. Innalillahwainailayhirajiun.. Yus J...
Yus Jambu Meninggal Dunia
Yus Jambu Meninggal Dunia
akulahmimi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
#ASK2015
Assalammualaikum : ) Well, malam semalam ASK2015. Korang tengok ke tidak? Atau layan Gegar Vaganza? Tak kisah lah korang layan apa pun. My mom prefer tengok Gegar Vaganza. Aku tak bagi dia tukar siaran. Yang lain semua menyokong nak tengok ASK2015. Jadi ter...
#ASK2015
#ASK2015
akulahmimi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Skateboard
Assalammualaikum Guys! :D Well, lama sangat aku tak buka blog. Aku pindah rumah. Jadi, aku rasa dah seminggu tak update. Eh? Yeke seminggu. Atau sebulan. Baru pindah kot. Takkan lah aku nak main lappy, mak aku pula sibuk mengemas rumah. Memang taklah. Sebag...
Add a comment...

Post has attachment
Wonda Coffee !
Assalammualaikum Gambar goyang sedikit . hehe . Pernah tak minum Wonda Coffee? Sedap x? Sedap! Semalam aku minum ni pukul 9:00 malam. Dan masuk tidur pukul 11.00 malam. Memang tak boleh tidur lah. Tunggu punya tunggu, akhirnya aku terlelap pukul 12: 30 teng...
Wonda Coffee !
Wonda Coffee !
akulahmimi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Polis Evo
Assalammualaikum Tadi, pukul 2:20 petang  tadi aku pergi tengok Polis Evo di Lotus Five Star Cinema di mall Billion, Seri  Iskandar. Seriously memang best betul. Kalau ada 5 bintang, aku bagi 5 bintang penuh punyalah. Memang syok! Tak percaya? Ok! Pergi lah...
Add a comment...

Post has attachment
Wattpad Best !
Assalammualaikum :D Dua bulan lepas, ada seorang kawan aku ni dia memperkenalkan aku dengan Wattpad. So aku trylah download dekat PlayStore. And then aku godek - godek sikit dalam Wattpad. Dan aku pun tulislah cerita di situ. Nak tahu apa yang aku tulis? Pe...
Add a comment...

Post has attachment
Kembali
Assalammualaikum 2 bulan tak update blog. Sebenarnya, ada sebabnya tersendiri. Laptop ni rosak. Aku pun tak tahu lahtang mana rosaknya tapi tak tulis blog 2 bulan memang rasa rindu sesangat lah! Aku kembali! Ya! Aku kembali! BTW, sorry.
Add a comment...

Post has attachment
Taksub Dengan Phone
Assalammualaikum Pagi main phone, petang main phone, malam pun main phone jugak . Inilah yang dikatakan taksub ! Aku ada seorang kawan, nama dia Wani . Sama umur ngan aku, 11 . Boleh kata dia ni anak orang kaya jugak la . Sebab bapak dia dulu polis, tapi sk...
Add a comment...

Post has attachment
raya
<embed height="400" src="http://swfbiz.webs.com/raya.swf" width="500" wmode="transparent"></embed>
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded