Profile cover photo
Profile photo
Nathalie Gerritsen
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
YogaDance met Feikje

Yoga docente Feikje Reitsma van Yoga-Joy geeft al zo'n 12 jaar poweryoga, maar sinds enkele jaren is ze begonnen met het ontwikkelen van Yoga Dance lessen. Nu wil ze ook yoga docenten en bodybalance instructeurs opleiden, zodat ook zij de Yoga Dance lessen kunnen geven. Met het onderstaande filmpje hoopt ze hen (en ook mogelijk toekomstige leerlingen) te enthousiasmeren voor haar workshops. Meer info via http://www.yogadance.nu
Add a comment...

Post has attachment
Crowdfundingpromo voor de BioToko

Ik heb een promo gemaakt voor de crowdfundactie van de BioToko in Zutphen. Zou mooi zijn als ze het gewenste resultaat behalen, nu nog een kleine 20 duizend euro te gaan. Iedereen kan investeren tegen een gewenst bedrag en je krijgt een rente van 6%. Bekijk het filmpje op de site van Oneplanetcrowd en doe mee!
Add a comment...

Post has attachment
Morgen al weer de laatste aflevering van Het Groene Oosten van dit seizoen. In deze aflevering werpen we een blik op de toekomst, want er gebeurt steeds meer op gebied van duurzaamheid, ook in het onderwijs. Onder andere bij VeluwsCollege Apeldoorn, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Radboud University en Wageningen University. En onze energie-expert Bas Verkerk van Groenpand gaat voor de laatste keer op pad. Dit alles morgenavond bij Omroep Gelderland om 18.25 uur.
Add a comment...

Post has attachment
Vanavond in Het Groene Oosten volgen we de weg van het plastic afval. Van de zakken die we thuis vullen met al ons plastic afval, naar het inzamelen van het afval door Avri Geldermalsen, door naar de giga sorteerinstallatie in het Duitse Kempen en terug naar Arnhem voor de verwerking van het plastic bij 4petrecycling. Zij maken granulaat van het plastic en verwerken het tot verschillende eindproducten. Verder in deze aflevering een wijk die steeds duurzamer wordt - het Spijkerkwartier in Arnhem, een portret van hoogleraar duurzaam ondernemen Jan Jonker van Radboud Universiteit en onze energie-expert van Groenpand geeft weer wijze raad. Om 18.25 uur bij Omroep Gelderland!
Add a comment...

Post has attachment
Morgen weer een nieuwe Het Groene Oosten met daarin een tour over het duurzame industriepark IPKW, netbeheerder Liander legt uit hoe slim de slimme meter is, we nemen een kijkje in een 361 graden gezond schoolgebouw De Kleine Prins - Vrije School Doetinchem. Ook zien we hoe Rouke en Stijn allerlei Veluwse Vachten hergebruiken en ontmoeten we Groene Mensch Guido Bartels, hij is verantwoordelijk voor Foodsharing Wageningen. Hier kan je je overtollige eten op zetten, zodat anderen dat dan af kunnen halen. Net als iedere woensdagavond om 18.25 uur bij Omroep Gelderland. Kijken dus!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Vanavond weer een aflevering van Het Groene Oosten met duurzaam Hollands hout van Staatsbosbeheer. Ook zien we hoe Amarylliskwekerij Evers vd Sandt het Hollands hout gebruikt om zijn kassen te verwarmen. In de Gemeente Voorst worden 400 zonnepanelen gelegd op het gemeentehuis, door de burgers. EnergieRijk Voorst heeft er voor gezorgd dat mensen die zelf geen panelen op hun dak kunnen plaatsen, toch deel kunnen nemen aan een zonnepanelenproject. Groene Mensch Thijs de la Court staat bekend als de duurzame (ex-) wethouder, hij was in Lochem o.a. betrokken bij de totstandkoming van LochemEnergie. Om 19.25 uur bij Omroep Gelderland en daarna wordt de uitzending nog ieder uur herhaald. Kijken dus!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Bij RTV Oost / Overijssel Vandaag een item over het passend onderwijs:

Een jaar na de invoering van het passend onderwijs overheerst op twee scholen in Almelo een gevoel van tevredenheid. Niet over het passend onderwijs 'an sich', maar over de gang van zaken. En het kan beter, als meer scholen zouden samenwerken. Dat zeggen Rieks Schoenmaker, voorzitter College van Bestuur van OSG Het Erasmus, en directeur Wim Drenth van CSG Het Noordik.

"Ik vind het passend onderwijs nog steeds een bezuinigingsmaatregel", zegt Schoenmaker. "Maar als scholen voor het voortgezet onderwijs slagen we erin om kinderen een goede plek te bieden. Oók de kinderen die tot voor kort niet bij ons op school zaten. Passend onderwijs is een maatregel die wij moeten uitvoeren en ik ben tevreden over hoe wij dat doen."

Lees verder: http://bit.ly/1QNjDE3
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded