Profile cover photo
Profile photo
Rozieta Raffar
14 followers -
AQAISHA COLLECTIONS (JM-0708191-X)
AQAISHA COLLECTIONS (JM-0708191-X)

14 followers
About
Rozieta's posts

Post has attachment

Post has attachment
I AM BACK !
Assalamualaikum........... haiii!! * lambai-lambai tangan** ada yang rindu kite tak?? perhh begitu lama meninggalkan blog ni, dah berkali-kali kite klik kat new post, tapi tak tertulis².. padahal terlalu banyak benda kite nak cerita! dah tak menyangka² begi...

Post has attachment

Post has attachment
Pesanan Untuk Nur Iman Dania, Sayangkan ibu, sayangkan Ayah, Sayangkan Nenek, Sayangkan Mama!!
kite tak tahu nak letak tajuk ape cerita hari ni.. ni cerita bila mama dania tetiba call nenek dia.. mengelabah la si nenek ni. iye la cucu kesayangan. jantung hati nenek. bantal busuk nenek. hehheheeee... kite? macam mana pulak dengan perasaan kite? nampak...

Post has attachment
ni kite share kat awak semua resepi muffin yang paling mudah dan yang paling penting sedap!

Post has attachment
Resepi : Chocolate Chip Muffin
dah lama tak share resepi kan.. sebab rasa malas nak ke dapur tu makin menjadi². tambah lagi mak asyik ada dekat rumah je, so dapur tu dia kongker sepenuhnya.. hahahaa! satu kepantangan aku ni ni, bila aku ada dekat dapur, maknanya tak boleh ada orang lain ...

Post has attachment
Macam mana nak redakan demam anak tanpa ubat?
meh kite bagi pertua kat awak semua!

Post has attachment
Tips Redakan Suhu Demam Kanak-kanak
Assalamualaikum......................... Hari ni kite memang rajin sangat nak update blog kite yang dah bersawang tebal ni. kali ni nak share ngan korang tips nak redakan suhu deman kanak-kanak. Tips ini InsyaAllah berkesan, memandangkan i dah praktikan pad...

Post has attachment
Tips Redakan Suhu Demam Kanak-kanak
Assalamualaikum......................... Hari ni kite memang rajin sangat nak update blog kite yang dah bersawang tebal ni. kali ni nak share ngan korang tips nak redakan suhu deman kanak-kanak. Tips ini InsyaAllah berkesan, memandangkan i dah praktikan pad...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded