Profile cover photo
Profile photo
Liv og Mad
1 follower -
God mad Laves fra bunden
God mad Laves fra bunden

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Vi har netop offentliggjort et af vores nye tiltag for næste sæson - Oplevelsesture til Orø for firmaer, institutioner, foreninger m.fl. Turen kan også skræddersyes til den enkelte gruppes behov!
Add a comment...

Post has attachment
PÅSKEBUFFET TIL KUN KR. 90,- (BØRN ½ PRIS)
Med sild. Lune fiksefileter, æg og rejer, hjemmelavede frikadeller, tarteletter med hjemmelavet høns i asparges, kamsteg med hjemmelavet rødkål og surt, lun leverpostej med smørstegte champignon og bacon, et udvalg af kolde udskæringer, salatbar og selvfølgelig 3 slags ost til at slutte gildet af. (Børn under 12 betaler kun kr. 45,-)

LØRDAG DEN 19. MARTS 2016 – Kl. 12:00 – 15:00
PALMESØNDAG DEN 20. MARTS 2016 – Kl. 12:00 – 15:00
SKÆRTORSDAG DEN 24. MARTS 2016 – Kl. 12:00 – 15:00
LANGFREDAG DEN 25. MARTS 2016 – Kl. 12:00 – 15:00
LØRDAG DEN 26. MARTS 2016 – Kl. 12:00 – 15:00

Du kan sikrer din plads ved at købe via nvsbilletten.dk (http://nvsbilletten.dk/event/56206), reserver i Orø Forsamlingshus eller ringe på 24 20 56 73
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Der var inviteret til en helt unik kulturaften i Orø Forsamlingshus, lørdag den 12. marts 2016, med menu, livemusik med Orø bandet ‘Engle om Natten’, og rablende impro comedy med teatergruppen ‘Det Hvide Snit’.

En vidunderlig aften, komponeret med dejlig mad, 'Engle om Natten's milde og tænksomme musik til at starte med og så en flok vidunderlige rablende gale skuespillere fra 'Det Hvide Snit', der fik os alle til at hulke af grin.
Add a comment...

Post has attachment
Første søndag i hver måned er der ”Open Mic” i Orø Forsamlingshus. Denne søndag var de musikalske trådholdere bandet Freja’s Kat, der leverede 3 fantastiske timer med ”Oldies but Goodies”, til de gæster der havde trodset blæst og regn, for musik og fællesskab i forsamlingshuset.

Helt i ”Open Mic” konceptet, kan gæsterne også selv deltage, med en sang, et digt, en historie eller hvad de har lyst til, akkompagneret af ugens musikalske trådholdere - Musik og fællesskab hvor alt kan ske!

“Open Mic” i Orø Forsamlingshus afvikles hver den første søndag i måneden, dog på nær januar.

De næste datoer er:
Søndag den 7. februar 2016
Søndag den 6. marts 2016
Søndag den 3. april 2016
Søndag den 1. maj 2016
Søndag den 5. juni 2016
Add a comment...

Post has attachment
Foreningen Venligboer Orø havde inviteret til dans og mad i Orø Forsamlingshus. Gæsterne var lokale Orø venligboere, Orø Folkedanseforening og flygtninge, hovedsageligt fra Syrien.  Først skulle de udenlandske gæster lære at danse dansk folkedans og så skulle der danses til arabisk musik. Indimellem blev alle bespist med to af Liv og Mad’s hjemmelavede supper.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Liv og Mad - Menu for arrangementer & catering
Add a comment...

Post has attachment
Liv og Mad - Private Arrangementer
Et arrangement skræddersyet til dig Du deler dine idéer med os, og så sammensætter vi den løsning der dækker dit behov, for så vidt gælder opdækning, menu, drikkevarer, underholdning etc. Vi er kendt for flotte fester og arrangementer, og I kan trygt lægge jeres selskab i vores hænder.
Add a comment...

Post has attachment
Møde på øen – Et konference- og mødetilbud på Orø (web publikation)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded