Profile cover photo
Profile photo
NUR CAHAYA
73 followers
73 followers
About
NUR's posts

Post has attachment
eh, eh, eh kita pagi ni, hehe

Post has attachment

Post has attachment
mai singgah blog den yang bersawang ni, hehehe...

Post has attachment
bahaya bakal mak ayah mertua zaman sekarang ni, sebab apa? Cekidout dalam entry ni :P

Post has attachment
NUR CAHAYA commented on a post on Blogger.
rasanya macam dah komen tapi tak appear lak, hahaha, takpelah...

Post has attachment
NUR CAHAYA commented on a post on Blogger.
wah menarik tapi malas dah nak join.hehehe, btw good luck ~

Post has attachment
NUR CAHAYA commented on a post on Blogger.
wah betul jugak, baru tau ! great info actually ~ warna hijau ni memang bagus, kalau kita rasa mual ker pening ker, memandang warna hijau sangat membantu, and 1 more thing, CP baru jumpa CBOX kat sini, hahaha !

Post has attachment
NUR CAHAYA commented on a post on Blogger.
the most important for me is the towel must had a very good absorbent !

Post has attachment
NUR CAHAYA commented on a post on Blogger.
menarik ! CP nak cuba jugak nanti, buat masa ni CP pakai pencuci muka ZA, pastu ada la sikit bercita-cita nak tukar ker MK, tapi memandangkan Shaklee jugak ada keluarkan set penjagaan muka, CP dah tukar angan-angan MK tuh kepada Nutriwhite, CP pengguna tegar Vit C and Alfalfa Shaklee

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded