Profile cover photo
Profile photo
Nazlee Ismail
6,141 followers
6,141 followers
About
Nazlee Ismail's posts

Post has attachment
Antara review post yang cepat aku selesaikan.. Salah satu sebabnya adalah sangat berpuas hati selama kami di sini.. Jemput singgah baca..

#lifestyleblogger #nazleedotcom #kbba9 #afbdotmy #hardrockhotel #HRH #penang

Post has attachment
Santai Bercuti di Hard Rock Hotel Penang
Dah lama rasanya tak mai bercuti di Penang ni. Kali ni, alhamdulillah berpeluang untuk bercuti ke sini dan lokasi penginapan yang menjadi pilihan aku ialah Hard Rock Hotel Penang yang terletak di Batu Feringhi. Ramai yang kata penginapan di sini agak mahal ...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Tampil Bergaya Dengan DASHING ELITE ON THE GO HAIR WAX baharu untuk Jejaka
Zaman sekarang, hampir semua gaya rambut dipandang sebagai fesyen; panjang, pendek, yang terpacak, gaya santai mahupun kelihatan “edgy”. Lelaki moden masa kini lebih gemar untuk menjadi lebih kreatif dengan cara memutar, meramas dan menggayakan rambut untuk...

Post has attachment
Kita ni kadang terleka lalai dibuai keseronokan duniawi, tak salah pun sempurnakan hobi. Sempurnakan juga yang lebih utama Solat wajib kita sebagai hambaNya. Halangan tetap ada tapi cubalah , ikhtiarlah sebaiknya. Insya Allah ada jalan menuju kebaikan..

Post has attachment
Tunaikan Solat Di atas Bot Di Lautan
Assalamualaikum.. Terasa terpanggil untuk berkongsi serta menghebahkan info berkenaan kewajiban bersolat khususnya bagi mereka yang berada atas bot di lautan. Sebagai Penyedia Perkhidmatan Pakej Memancing laut dalam dan Pakej Candat Sotong , ini juga merupa...

Post has attachment
Orang kata bila usia meningkat, kulit semakin 'kebal'. Hahaa kebal lah sangat! tetap ada masalahnya juga, kulit berminyak macam aku hadapi ni sememangnya berisiko tinggi, kulit akan cepat jadi kotor dan mudah ditumbuhi jerawat walaupun kulit dah 'kebal'. Malas dah sebenarnya nak guna losyen bagus2 dan sebagainya. Sekarang ni paling afdal ialah aku akan selalu menjaga kebersihan diri setiap masa.

Post has attachment
Bertambah seri lagi dengan DR BEAU PURE NATURAL SKIN OIL
Masalah kulit wajah aku berminyak dah lama aku alami sejak remaja hingga kini, dulu semasa usia remaja memang tak boleh lari dari masalah jerawat, sampaikan masa amik kertas periksa SPM pun, rasa tak senang dan tenang sebab pipi pedih dan menggerutu... Tapi...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded