Profile cover photo
Profile photo
massna syamsul
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Zikir Ibu Mengandung
Assalamualaikum w.w.t, Kadang-kadang bila terlalu fokus dengan kerja, apapun tak ingat... Minda sepatutnya rehat, sampai satu tahap tu dah tak kenal erti penat, Tapi bila dah sampai rumah, baru tersedar yang awak tu tengah pregnant... Dah tak sama macam seb...
Zikir Ibu Mengandung
Zikir Ibu Mengandung
blogmassnasyamsul.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Percutian ke Jepun - Rasa Kagum
Jepun merupakan destinasi pertama luar negara yang kami jejaki pada tahun 2016. Prefecture pilihan adalah Hokkaido. Tapi...kenapa Hokkaido? Kenapa bukan Tokyo?Nagasaki?Hiroshima? :D Ok...Sebab yang pertama adalah... Aku suka explore tempat-tempat yang orang...
Percutian ke Jepun - Rasa Kagum
Percutian ke Jepun - Rasa Kagum
blogmassnasyamsul.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sebelum disahkan hamil, apa yang berlaku?
Banyak perkara yang menarik berlaku sebelum saya disahkan hamil. 1) Badan panas Aircond on, kipas pun on juga...kenapa plak aku boleh mengadu panas..Kejut husband masa tengah lena tidoq, merungut panas...husband hairan apsal plak dia sejuk, aku yang panas??...
Sebelum disahkan hamil, apa yang berlaku?
Sebelum disahkan hamil, apa yang berlaku?
blogmassnasyamsul.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Program Kehamilan di LPPKN Jalan Raja Laut, Kuala Lumpur
Assalamualaikum wwt, Bohonglah kalau berkahwin tapi taknak anak.. Pasti terdetik di hati setiap pasangan untuk memiliki zuriat sendiri... lebih-lebih lagi bila dah lama kahwin... ditambah pula dengan budaya Malaysia yang sering mempersoalkan tentang anak..b...
Add a comment...

Post has attachment
Urine Pregnancy Test - Part 1
This is my very first UPT Shocking & unbelievable. Taken on 13th March 2018 (Tuesday), 1835Hrs @eCurve Damansara
Add a comment...

Post has attachment
Tumbuhlah anakku...
Semalam Dr bagitau dah boleh buka pink book di Klinik Kesihatan Ibu dan Anak (KKIA) yang dekat dengan rumah. KKIA Pantai Dalam lah yang paling dekat. Sebenarnya, prefer buat kat Klinik Kesihatan Tanglin ja..Dekat dengan office. Tapi Dr kata tak ada lagi..bu...
Tumbuhlah anakku...
Tumbuhlah anakku...
blogmassnasyamsul.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
R&D ATAU R&I?
R&I tu apa? R&I tu Research & Innovation katanya lah.Hasratnya nak buat penjenamaan semula? Urus Setia KPN jadi Sekretariat...itu tak pa lagi...tapi kalau kekal, lagi sedap bunyinya sebab ada perkataan KPN. KPN tu dah sebati dalam PDRM. Kesimpulannya, saya ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
STRUGGLING WITH ASSIGNMENTS
It's Weekend..the days I get to recharge and doing outdoor activities & lifestyle. However, since I work and study at the same time, I choose to stay at home today and finishing up my assignments. I think I have to staying up all night to finish all homewor...
STRUGGLING WITH ASSIGNMENTS
STRUGGLING WITH ASSIGNMENTS
blogmassnasyamsul.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Health Report | 2 Dec 2016
Everything seem normal. Alhamdulillah.
Health Report | 2 Dec 2016
Health Report | 2 Dec 2016
blogmassnasyamsul.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded