Profile cover photo
Profile photo
Qider Firdaus
51 followers -
Ummi si kembar dan adik si kembar
Ummi si kembar dan adik si kembar

51 followers
About
Qider's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Kursus Ibu Bapa Professional dan Anak Cemerlang.

Atau kami yang pernah mengikuti ni, kami panggil Kursus NURY je.
Dengan masa yang sangat senggang (dan mungkin bahasa yang caca merba kot ni), saya kongsi secara ringkas.

InsyaAllah saya akan  elaborate more pasal NURY dan ilmu2 yang dapat di NURY.

Kepada adik2 comel yang ku pow gambar korang, thank you in advance :-)
(mana tak advance, dah pow baru mintak kebenaran).

Semoga bermanfaat.

#glenndoman   #NURY  

Post has attachment

Post has attachment

Pengumuman

It's happening again,
BANDWIDTH LIMIT EXCEEDED,

hari ini baru 10 hb kot.. *sengih sambil lap peluh

Nak reset bandwidth gena, hujung bulannya ada 21 hari lagi.
Saya ingat sempat bertahan, sebab minggu ni saya dan sahabat saya dalam proses bertukar hosting baru.

Berpeluh juga ketiak tengok pageview dalam minggu ni dalam gandaan 10k SETIAP HARI.

Allah.

Baru ingat nak edit grammar mistake dalam entri tu.
Baru juga ingat nak gi rembat nursing jubah murah-murah.

Stay tuned kawan-kawan.
Once we are back, saya akan announce ye.

Harap sempatlah sebelum raya.
Terima kasih kepada yang membaca.
Terima kasih kepada yang komen
Terima kasih kepada yang share.
Berbanyak kasih kepada yang mengambil ilmu di blog saya.

Ummi si kembar dan adik2 si kembar

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded