Profile cover photo
Profile photo
Nafiza Napsudi
24 followers
24 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Pelamin Dewan @ Kem Wardiburn
Pelamin Simple at Kem Wardiburn Theme: Purple Lite Size: 40 feet Package include : Arch & Walkway
Add a comment...

Post has attachment
Pelamin Dewan
Tengah Mencari Pakej untuk hari bahagi anda??? Saya ada menyediakan pakej yang betol2 berbaloi untuk anda .. P elamin Dewan Package Pelamin 30 ffet Arch Walkway HARGA????  Hanya dengan RM2500.00
Add a comment...

Post has attachment
Pelamin Dewan @ Wisma Sejarah
Nak cerita pelamin dewan yang kami buat pada bulan puasa tahun ni di Wisma Sejarah, Jalan Tun Razak.... Ini adalah pelamin pengantin India yang berlangsung waktu malam. Pakej yang diambil adalah pelamin dewan beserta pintu gerbang, arch dan pelamin sebesar ...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Berendao Pelamin @ Kepong
Ok al-kisah asyik citer pasal makeup je kan... meh kiter citer pasal new project.. Berendoi. Kiter berjinak - jinak dengan pelamin berendoi. Macam dah jadi trend sekarang orang yg buat pelamin berendoi ni.... kali ni tema purple pink... warna menarik kan......
Add a comment...

Post has attachment
New Project Coming In!!
My next project coming in. Budget mini pelamin. Those pengantin yang ingin dapatkan pelamin - pelamin budget buleh la lepas ni call classic bridal. Kami buleh membuat pelamin mengikut kehendak dan budget yang anda ada. Untuk DIY pun buleh juga hubungi kami....
Add a comment...

Post has attachment
Shoot Studio at Butik Vendor
Today, lets we talk about studio shoot, Minggu lepas ada invitation dari one of my colleagues untuk makeup dia for studio shoot. Dah  6 years dia menjadi customer aku sampai dia nak shoot studio pun masih panggil aku untuk makeup kan dia dan one of their co...
Add a comment...

Post has attachment
Makeup Tunang
S etelah Sekian lama menyepi.. lupe pulak nama customer ni. Actually aku makeup customer ni sebagai gantian pada one of kawan aku yg tetibe tak dapat nak makeup dia masa ni. So dia mintak aku makeup untuk sepupu dia. So dia request smokey eyes supaya nampak...
Add a comment...

Post has attachment
Package Wedding, 2015 ( Noor)
  Jom cerita pasal pelamin dan makeup job tahun ni 2015 .. .. Makeup nikah dan pelamin bawah khemah. Package including baju sanding dan makeup sanding. Baju sanding yang di tempah khas dengan design songket dress berwarna mint green adalah pemilihan si peng...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded