Profile cover photo
Profile photo
Peter Sonander (Fotograf Peter Sonander)
3 followers
3 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
2017-04-17 Eskilstuna United DFF​ och Hammarby Fotboll​ möttes i premiären av Damallsvenskan på Tunavallen. Eskilstuna vann matchen efter en rejäl målvaktstavla med 1-0. Kul var att se Amanda Johansson fostrad i IFK Nyköping Dam​ göra Allsvensk premiär.

Post has attachment
2017-04-06 Hargs BK​ tog emot Nyköpings BIS Fotboll​ i DM på Rosvalla under torsdagskvällen. I ca en timme hängde (orkade) Harg med Bissarna. Efter 0-2 i paus reducerade Harg tidigt i andra men sedan la BIS i en högre växel och sprang ifrån Harg till slutresultatet 1-8.

Post has attachment
2017-04-02 Gripen Hockey Nyköping​ mötte Hanviken SK i säsongens sista hemmamatch. Om det var min premiärnärvaro eller något annat som gjorde det vet jag inte, men Hanviken vann med 4-2 i kvalet till Division 1.

Post has attachment
2017-03-18 Nyköpings BIS Fotboll​ besegrade Akropolis IF i en träningsmatch på Rosvalla med klara 5-2. Målskyttar Oscar Karlsson(2 st), Carl Björk, Christian Kouakou, Samuel Kroon

Post has attachment
2017-02-25 Det var inte samma feststämning på Rosvalla som förra helgen när Hammarby var på besök. Till dagens möte i Svenska Cupen mellan Nyköpings BIS Fotboll​ och Östersunds FK​ kom det bara 355 personer, nu var inte vädret det mysigaste men lite mer publik kan man tycka borde komma när det är Allsvenskt motstånd på besök. De som trotsade vädret och tog sig Rosvalla bjöds på ett snabbt spelande Östersund, ett spel som gick för fort för Bissarna. Slutresultatet blev till sist 1-5 vilket får anses vara rättvist.

Post has attachment
I lördags spelades det inte bara fotboll i Nyköping. Direkt efter Svenska Cupen matchen i fotboll drog det allsvenska möte i innebandy mellan Onyx Innebandy​ och Malmö FBC. Det blev stora kontraster att komma från festen på konstgräsplanen till något som det var svårt att hitta någon glädje alls i inne i sporthallen. När inte ens spelarna blir glada vid mål måste man fundera på vad som är fel, nu stod det i och för sig redan 3-0 till Malmö när Onyx lyckades reducera. Men ändå, det är trots allt publik som betalar för att titta. 1-3 blev även slutresultatet. Som det ser ut nu så får de en sista chans den 5:e mars att visa för publiken att de skall komma tillbaka i höst när serien drar igång igen.

Post has attachment
Efter en söndag i horisontalläge med feber kommer nu bilderna från matchen i Svenska Cupen mellan Nyköpings BIS Fotboll och Hammarby Fotboll. Hammarby vann matchen med 3-2 inför 2800 personer som tillsammans med väder och spelare gjorde det till en fotbollsfest.

Post has attachment
IFK Nyköping Dam körde över ett som det såg mycket ungt F19 lag från Djurgårdens IF med hela 8-1. Glädjande att se Jenny Eriksson-Litzell och Julina Andersson tillbaka i laget.

Post has attachment
2017-02-08 Onyx Innebandy gjorde en blev insats i det allsvenska mötet med Visby IBK på onsdagskvällen. Fast det kanske är mer rätt att säga att Visby var snäppet bättrre och mer inlästa på hur Onyx ville spela. Siffrorna skrevs till 3-11 efter att Visby haft ledningen med 11-0 när det återstod 10 minuter

Post has attachment
2017-01-21 Några bilder från Södermanlands Fotbollförbund F00's sista match i Cup Kommunal. De besegrade Uppland med 6-2.
Wait while more posts are being loaded