Profile cover photo
Profile photo
Francis Tan
49 followers -
www.shun2u.com
www.shun2u.com

49 followers
About
Posts

Post has attachment
Earn Dogecoin faucet.

Post has attachment
1,000,000 Keywords Adsense Yang Paling mahal
Kalau korang nak untung lebih dalam Google Adsense, sila tulis artikel blog untuk keywords di senarai bawah. Percaya lah, bayaran untuk setiap keyword adalah mencecah RM10 ke atas!! Keyword CPC Searches mesothelioma survival rates 1006.56 20 structured sett...

Post has attachment
cheap instagram folllowers & likes and facebook likes.

Post has attachment
Video : Hantu di Lapangan Terbang Phuket Thailand
Video viral hantu di lapangan terbang PHUKET Thailand.

Post has attachment
Berak Sambil Selfie
Lol. Apa dah jadi ngan budak ni huh? Ada masalah mental ke apa? Masa berak pun nak selfie ker?.Adoi ai..
Berak Sambil Selfie
Berak Sambil Selfie
malayshun2u.blogspot.com

Post has attachment
Sulaiman Yassin Tampar David Teo Depan Najib di TN50
Suasana Dialog Transformasi Nasional (TN50) yang diadakan bersama Perdana Menteri Najib Razak malam semalam bertukar tegang apabila pelakon komedi Sulaiman Yassin secara tiba-tiba mengasari penerbit filem David Teo. Kejadian itu berlaku ketika penerbit itu ...

Post has attachment
WannaCry Virus
Sebenarnya virus sedemikian dulu i pernah kena 2 tahun yang lepas. Di mana file, pictures, apa2 lah semua bertukar format kepada entah apa jenis format file. Semua xboleh buka. Kemudian, komputer akan pop out satu skrin yang menyatakan bahawa jikalau i hend...
WannaCry Virus
WannaCry Virus
malayshun2u.blogspot.com

Post has attachment
Video :Cincin Tersangkut Pada Kemaluan
Kejadian ni berlaku pada tahun lepas di Pulau Pinang. Seorang budak laki berumur 20 tahun memakai cincin gelang pada zakarnya dan gagal untuk mengeluarkannya dan akhirnya dikejarkan ke hospital apabila mengalami kesakitan pada kemaluannya dan bengkak sehing...

Post has attachment
Instagram Bertukar Wajah Baru
Ri ni buka Instagram, dapati ia telah bertukar WAJAH BARU! Tgk gambar di bawah... Diperbesarkan.. Biar betul begini rupanya Instagram? Ni macam logo Android Play Store jer.  I dah restarted, tapi tetap sama logonya. Adalah Instagram telah bertukar wajah bar...
Instagram Bertukar Wajah Baru
Instagram Bertukar Wajah Baru
malayshun2u.blogspot.my

Post has attachment
Pengawai Kedutaan Korea Utara Dilarang Keluar Dari Malaysia
Hari ini Timbalan Perdana Menteri @ Timbalan Dalam Negeri Dato' Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi mengarahkan Jabatan Imigresen Malaysia melarang pengawai kedutaan Korea Utara yang berada di Malaysia keluar dari Malaysia berikutan daripada Korea Utara sekat penga...
Wait while more posts are being loaded