Profile cover photo
Profile photo
Radhia Razali
551 followers
551 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Nature Holiday At Templer Park Rainforest Retreat │Was How Godiks Family Kicked Off Year 2019 Part 1
Walaupun tahun 2018 sudah pun hampir sebulan melabuhkan tirai, masih belum terlewat lagi untuk kick off tahun 2019 dengan something yang best and memorable. Macam Godiks family telah bercadang untuk memulakan tahun 2019 dengan bercuti di tempat yang sangat ...
Add a comment...

Post has attachment
Nature Holiday At Templer Park Rainforest Retreat│Was How Godiks Family Kicked Off Year 2019 Part 2
Lepas makan, boleh lepak-lepak sambil menikmati angin malam. Tapi saya tak dapat nak join geng muda. Saya ni konservatif sedikit. Prefer duduk dalam bilik bila dah ada anak terutamanya ada anak kecil. Avoid berada di outdoor bila waktu malam. Yang bestnya V...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded