Profile cover photo
Profile photo
sricandy nur iman
4 followers
4 followers
About
sricandy's posts

xwY

Post has attachment
BELAJAR BISNES SHAKLEE
Alhamdulillah.. Syukur.. Closing bulan Februari sudah pun berlalu. Berdebar juga nak closing ni. Baru ku tahu macam mana rasanya berdebar nak closing bila hujung bulan. Sebelum ni dok dengar dan baca je cerita dari upline-upline dan para
usahawan yang dah ...

Post has attachment
ASID AMINO PENTING UNTUK OTAK DAN TUBUH
Assalamualaikum wbt.. Sepanjang malam ni Min mentelaah buku tentang kesihatan. Masa macam ni sajalah Min boleh belajar dan mentelaah. Waktu-waktu lain dipenuhi urusan-urusan hakiki. Selagi si hero kecik tu belum tidur selagi tu tak boleh nak mengadap laptop...

Post has attachment
TREADMILL UNTUK MAK & ABAH
Alhamdulillah.. sampai juga barang yang adik order tu. Lama benor nak nunggu sampainya.. Dekat sebulan dah. Sampai juga akhirnya. Janjinya paling awal seminggu atau paling lewat 2
minggu dah sampai . Tak tau la macam mana boleh jadi macam tu kan.. Apapun s...

Post has attachment
**
Assalamualaikum wbt.. Hari ini saya ingin kongsikan sedikit pengalaman hidup. Testimoni ini asalnya saya tuliskan untuk Mama Cery untuk dikongsikan. Jadi saya kongsikan di sini pula. Semoga ada manfaatnya. Cepatnya masa berlalu. Tahun 2015 ni kira dah masuk...

Post has attachment
**
Assalamualaikum.. Cerita hari Sabtu yang lepas. ******************************************************************************* Selamat bercuti dan berlibur di hari Sabtu ni. Apa program hari ni? Saya takde program outstation hari ni.. semuanya dalam stat...

Post has attachment
**
KISAH ABAH.. (Part II) Abah dah mula rasa demam, sakit2,
badan, bila mandi atau terkene air rasa sejuk sangat. Menggigil. Bisa
kat kaki kesan kene buluh yg tajam tadi. Runcing juga. Abah dah
siap2 nak pergi kerja walaupun badan tak sihat. Saya dan mak pe...

Post has attachment
**
KISAH ABAH (Part I) Time2 macam ni teringat kat abah.. Cerita hari Selasa kelmarin. Abah rasa tak sedap badan n tak sedap hati nak menebas semak buluh kat
sebelah rumah ni. Tapi abah kuatkan juga hati nak buat. Memang dah niat
dari awal nak buat jadi abah...

Post has attachment
**
Assalamualaikum wbt... Sudah sekian lama saya tak menulis di sini. Adalah lebih kurang 3 tahun kan.. Sekarang saya mula menulis lagi. Tetapi kini status saya sudah berbeza.. Saya sudah pun bergelar seorang isteri kepada suami saya yang sangat budiman, penga...
Wait while more posts are being loaded