Profile cover photo
Profile photo
IdaNizam Cakes and Chocolates
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
My Latest Updates
Assalamualaikum kepada yang singgah blog ni.. sukacita dimaklumkan saya masih lagi aktif menerima tempahan kek dan coklat. untuk lebih banyak info atau contoh kek yang boleh anda lihat. sudilah kiranya untuk singgah di instagram saya idanizam_isafae kerana ...
Add a comment...

Post has attachment
WISHING YOU ALL SELAMAT HARI RAYA...
selamat hari raya uollssss... lamanya akak xupdate kat sini.. sejak ada whatsapp, instagram ngan facebook nie.. akak dah lama sangat xupdate blog akak... almost setahun lebih... anyway, akak nak wish selamat hari raya to all families.. to all frensss.. to a...
WISHING YOU ALL SELAMAT HARI RAYA...
WISHING YOU ALL SELAMAT HARI RAYA...
idanizamchocolates.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tempahan Hari Raya.. Maruku Cheese vs Maruku Kacang Peas
Introducing produk terbaru akak MARUKU CHEESE VS MARUKU KACANG PEAS.. sapa nak, boleh oder  and wassap ke 012-9346259 1kg - RM 30.00 1/2 kg - RM 15.00 250g - RM 8.00 sebahagian dari tempahan customer akak..
Add a comment...

Post has attachment
Lasagna vs Macaroni Cheese
Projek Wiken akak baru-baru nie since sekarang nie anak2 dah besar kan.. macam2 la depa nak makan... nak beli mahai... baik akak buat sendiri... biaq budak2 tue surrender sampai muntohhh...  Lasagna Macaroni Cheese
Lasagna vs Macaroni Cheese
Lasagna vs Macaroni Cheese
idanizamchocolates.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Last Minute Order
dapat last minute oder dari students... mula2 tue rasa macam xmampu nak amik.. sebab last minute sangat2.. tapi, bila pikir2 balik kesian lak kat depa depa nak makan kul 10.00 pg.. mana la sempat nak pi beli kat kedai kek kat KKB and stok barang2 nak baking...
Last Minute Order
Last Minute Order
idanizamchocolates.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Snow Cheese Cake a.k.a Cheese Cake Leleh
tempahan dari neighbour untuk makan-makan anak beranak.. since depa just berempat saja and 'kononnya' hubby dia xsuka makan cheese.. neighbour akak nie oderlah cheese kek saiz kecik nie feedback yg akak terima she likes it and waktu dia nak habiskan the las...
Snow Cheese Cake a.k.a Cheese Cake Leleh
Snow Cheese Cake a.k.a Cheese Cake Leleh
idanizamchocolates.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tempahan Coklat Telur
Hye Uollssss... nak hapdet pasal tempahan coklat telur i'm received a call from someone dr rawang.. by telling me nak oder coklat teluq for majlis aqiqah anak dia.. thanx dear.. next time leh oder lagi.. and feedback yang akak terima.. nas cakap, coklat tue...
Tempahan Coklat Telur
Tempahan Coklat Telur
idanizamchocolates.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Snow Cheese Cake
Snow Cheese Cake
idanizamchocolates.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Harga terkini harga kek dan coklat
Kuala Kubu House of Cakes and Chocolates
Nota melekat : Harga Terkini HOCC
Nota melekat : Harga Terkini HOCC
idanizamchocolates.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tempahan Coklat Telur 24 April 2015
Tempahan Coklat Telur 24 April 2015
idanizamchocolates.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded