Profile cover photo
Profile photo
ain shahrulazri
24 followers
24 followers
About
ain shahrulazri's posts

Post has attachment
Update Kitchen Sink
Assalam & hye Lama sangat tak update blog ni. Bersawang-sawang dah =( hoho. Anyway harini nak update sikit berkenaan sinki kat dapur tu. Sebelum ni saya ada cerita pasal saya tukar sinki dari sinki standart ke sinki yang baru  sini . Ada letak beberapa item...

Post has attachment
Monday Blues
Assalam & Hye Monday Blues.... Tengok gmbar dapur kasi semangat sikit mulakan kerja. Ada projek baru untuk tambah peralatan dapur. Idaman hati sangat-sangat. Harap dipermudahkan Aamin.... Till then xoxo

Post has attachment
Almari Sinki
Assalam & hye Entri sebelum ni, saya ada cerita tentang projek terbaru berkaitan dengan sinki. Sebelum ni, sinki saya macam ni Sinki standart, memang sejak pindah pakai sinki yang owner sediakan ni je. Tapi baru-baru ni ada tengok dekat group kaki decor. Ad...

Post has attachment
Living Room Tour
Assalam & Hye Baru-baru ni saya ada buat perubahan sikit di Ruang tamu rumah saya. Sebenarnya belum siap sepenuhnya. Masih ada barang yang nak tambah, tetapi memandang kan kekangan kewangan ( orang makan gaji T.T ) kena tunggu time gaji akan datang baru bol...

Post has attachment
Wall Key Holder/Tempat gantung kunci
Assalam & hye Memang dah lama sangat nak gantikan tempat gantung kunci kat rumah tu. Puas juga cari gambar kat google, cara untuk DIY dan cari juga tempat gantung kunci yang comel kat kedai-kedai. Buat masa ni memang tak ada yang bekenan di hati. Selama ni ...

Post has attachment
Coffee Station
Assalam & hye Siapa kat sini suka sangat minum kopi? Sila angkat tangan laju-laju huhu Saya memang teringin sangat nak ada sudut untuk buat kopi kat rumah. Selalu sangat google atau cari kat Pintres gambar lawa-lawa Coffee Station and save dalam phone buat ...

Post has attachment
Spices Organizing Part 2
Assalam & hye Sebelum ni saya ada cakap nak share pasal organizing spices atau susunatur rempah ratus.Walaupun dah banyak kali susun sebelum ni masih rasa tak puas hati sebab rasa tak berapa kemas. Jadi saya ubah sekali lagi ruangan rempah ratus tu. Saya da...

Post has attachment
Coffee Station
Assalam &hye Agak-agaknya dalam rumah orang melayu ada tak coffee station huhu. Macam menarik pulak idea nak buat coffee station atau ruang minuman kat dapur kan? Masa jalan-jalan kat Jusco tetiba nampak coffee maker tengah buat promosi, harga memang berbal...

Post has attachment
Living Rooms, Spices & Cupcake Kitchen
 Assalam & hye, Happy weekend korang.. errrr... walaupun arini dah kembali bekerja T.T Nak cerita pasal weekend lepas. Sempat merayap ke Ikea. Niat nak cari insert shelf ni kat Ikea. Nak reorganized semula ruang spices kat rumah tu. Rasanya dah ubah 2-3 kal...

Post has attachment
My Bookshelf ( Part II )
Assalam & hye, Entry sebelum ni (  sini   ) Saya ada janji nak bagi close up gambar Bookshelf saya kan, now saya tunaikan janji. So meh kita tinjau sesama First Shelf, my Harry Potter series. Simple decoration for second Shelf Third Shelf, Stephanie Meyer S...
Wait while more posts are being loaded