Profile cover photo
Profile photo
misz sheyla
416 followers
416 followers
About
misz sheyla's posts

Post has attachment
kembali menulis
3 bulan cuti bersalin...3 bulan jugak xpeduli blog... huuuuuuuuuuu nanti nk update pasal adik baby..

Post has attachment
Minyak Herba Asma Mujarab
Siapa pernah dengar tentang Minyak ni??? aku pun baru2 je dengar.. bila dah tau khasiat dan keberkesanan die terus decide nak jual... yela macam yang kita tau , baby kalau under 2YO memang doc xbagi makan ubat batuk kan so setiap kali anak batuk2 dan selsem...

Post has attachment
misz sheyla commented on a post on Blogger.
untuk next pantang ni rasa mcm nk try nona roguy...ade group wassap ke untuk mommy..nak join boley....

Post has attachment
Keperluan Berpantang - Pad pilihan
Masa aku mengandungkan Sophea aku selalu baca review mommy2 kebanyakkan nya bagi tahu tak payah beli pun maternity pad...pakai yang biasa aje so memang aku beli kotex overnight aje untuk pakai lepas bersalin..sebab memang setia dengan jenama ni okeh... tapi...

Post has attachment
Keperluan Berpantang - Jamu Manjakani
Untuk Set Berpantang anak pertama aku beli set berpantang anugerah pengalaman aku guna set berpantang ni adalah tidak memberangsangkan hampir kebanyakkan produk die tak habis aku guna.. sebab berpantang dekat kampung kan... makanya mak ngan abah aku banyak ...

Post has attachment
2nd Pregnancy - 20 Weeks Ujian MGTT Az-Zahrah
Tahun lepas2 pun aku buat MGTT dekat Az-zahrah   tahun ni pun bertabah buat dekat Az-zahrah sebab malas nak g klinik Dengkil walaupun tauuu Az-zahrah air gula die xde perasa... bertabah la dik non... Malam tu start pukul 10 aku dah puasa tapiii pukul 11.30 ...

Post has attachment
Keperluan Berpantang - Mandian Herba
Oleh sebab aku malas nak update cerita lain sebab gambar belum transfer aku nak share la dengan korang keperluan berpantang yang aku nak sedia kan.. Macam masa bersalinkan Sophea minggu pertama tu memang mak aku g masuk semak samun caru daun2 bagai untuk bu...

Post has attachment
isu Selfie semasa BF anak
Malas nak ulas panjang2 isu ni..sebab kadang2 ape yg kite ckp orang salah faham kalau xbetul cara penyampaian nye... dan malas nak besar2kan isu bf ni.. tapi oleh sebab kes ni kesian ibu2 yang terdesak dan terpakse NIP anak dorang, lepas ni mesti orang pand...

Post has attachment
Dah pandai lap2 air tumpah
Alhamdulillah .... dikurniakan anak yang sihat dan aktif Kak yong phea dah dapat perangai baru sekarang... sebelum2 ni kalau dia tumpahkan air memang aku tunjuk die ambik kain lap2 air tu lepas aku buat kain tu aku bagi die pegang tangan die n lapkan lagi.....

Post has attachment
Postpartum 3 in 1 bengkung moden bagi ibu lepas bersalin
After aku bersalin aku pakai bengkung lipan ke apa ntah nama die contoh mcm ni kena ikat ketat2..memang padat la rasa...tapi masalaH kalau aku nak pergi toilet..kena bukak dan longgarkan ikatan... jadi renyah sikit... so aku beli yang moden kebetulan jumpa ...
Wait while more posts are being loaded