Profile cover photo
Profile photo
Szent Donát Kórház
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
A feol.hu olvasóinak szavazatai alapján Dr. Láng Judit lett a hónap orvosa.

- Kórházunk egynapos sebészetén is praktizáló - "Dr. Láng Judit szerezte meg az első helyet az olvasói szavazatok 34,35%-ának begyűjtésével, a második helyen Dr. Mika Ilona végzett 14,59%-kal, míg a harmadik helyet Dr. Dudar Éva Beatrix szerezte meg 5,31%-kal."

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek!
Köszönjük!

forrás: http://feol.hu/hirek/olvasoink-megvalasztottak-a-honap-orvosat-es-apolojat-1684511
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Emelt szintű ápolás a Várpalotai Szent Donát kórházban
Betegeink gyógyulását, teljes nyugalmát igényesen kialakított környezet és odaadó ápolás segíti elő. Alapvető célunk, hogy az idős ember a kor és a betegségek ellenére életminőségét megőrizve, jó közérzettel élje életét, állapotromlását késleltető támogatást kapjon.
Az intézmény dolgozói szakmai munkájukat azon alapelvek alapján végzik, melyek tiszteletben tartják az idős emberek méltóságát, önrendelkezését, szabadságát, egyéniségét, valamint támogatják az egyént önellátó képességük megőrzésében, mely által mindenki megőrizheti az autonómiáját, pszichés-szomatikus egyensúlyát, emberi méltóságát.
Intézményünk célja, hogy az ellátottak szellemi leépülése, fizikai aktivitásuk csökkenése miatt, életszínvonaluk ne csökkenjen, megkapják a számukra megfelelő bánásmódot, szükségleteiknek megfelelő ellátást, ápolást, gondozást.
Feladatunk a gondozásra szoruló emberek szükségleteihez igazodó személyre szóló ápolási tevékenység biztosítás, fontos hogy az ellátottak fiziológiai, pszichés és szociális szükségleteik kielégítésre kerüljenek.
Intézményünkben ápolási team dolgozik, melynek keretein belül folyamatosan konzultálva sikerül az egyéni ápolási-gondozási tevékenységek koordinációját megvalósítani. A folyamatos orvos szakmai konzultációknak köszönhetően sikeresen megvalósítható esetmenedzsment segítségével kialakíthat az egyénre szabott gyógyítás, ápolás, gondozás.
Intézményünkben lehetőséget biztosítunk emelt szintű krónikus ápolás igénybevételére. Ez jelenti hotelszolgáltatásunk legmagasabb színvonalát.

Post has attachment
Megújult a Szent Donát Kórház honlapja!

Rengeteg új információval, és megújult külsővel várjuk az érdeklődőket új honlapunkon.

Post has attachment
Szent Donát nevét vette fel a kórház

Post has attachment
A Szent Donát kórház története
"Az új kórházban az emelt szintű ellátási körülményeket tükrözi az intézmény egységes arculata, a két- és háromágyas, saját fürdőszobával és terasszal rendelkező, légkondicionált szobák, a folyosókon ízlésesen kialakított, otthonos társalgók. A belső térkialakítás inkább hasonlít egy szállodához, ezzel is jelezve a többi, funkciójában hasonló, de szemléletében eltérő fekvőbeteg intézménytől való különbözőségét.
Intézményünkben ápolási osztályon, krónikus belgyógyászaton és pszichiátriai rehabilitációs osztályon ápoljuk azokat a főként idős betegeinket, akiket a család nem tud otthonában ellátni. Szolgáltatásainkkal napjaink elöregedő társadalmának egyre sokrétűbb és égetőbb problémáján szeretnénk enyhíteni. A dolgozó családtagok egyrészt a munkahelyi elvárásoknak eleget téve nem tudnak tartósan otthon maradni, másrészt megfelelő egészségügyi ismeretek hiányában vállalni hozzátartozóik folyamatos ápolását.
Az új épület alsó szintjén, a régi kórházi épületben már meglévő 3 műtőt kiegészítve, további 3 műtőből álló műtőblokk került kialakításra, ahol egynapos sebészeti szakellátást végzünk."
Wait while more posts are being loaded