Profile cover photo
Profile photo
Nur Najihah
Assalamualaikum..I'm Nur Najihah Bt Anuar..16 years old.Putrajaya
Assalamualaikum..I'm Nur Najihah Bt Anuar..16 years old.Putrajaya
About
Posts

Post has attachment
Trip Ke Pulau Langkawi
Assalamualaikum..Lamanya tak menaip sini..sekarang tengah cuti sem..cuti pendek je..baru2 ni (23 Jan - 25 Jan 2018) ada field trip ytn...da lama planning untuk field trip ni senanya,siap kena buat paperwork..field trip ni untuk scholar ytn masa 2nd year (cu...
Trip Ke Pulau Langkawi
Trip Ke Pulau Langkawi
yayaomeyy.blogspot.com

Post has attachment
Resepi Spageti Goreng
Assalamualaikum..Lama seyh tak update blog..teringin,tapi kerajinan tu takde huhu..So straight to the point,semalam teringin sangat nak masak spageti goreng ..tambahan pula keesokannya mak takde,so takut abang ngan ayah aku lapar plak kan (ceyh anak mithali...
Resepi Spageti Goreng
Resepi Spageti Goreng
yayaomeyy.blogspot.com

Post has attachment
Program Pembangunan Pelajar Biasiswa Tajaan YTN 2017
Assalamualaikum..Dalam post kali ni nak cerita pasal program pembangunan pelajar tajaan ytn atau dengan kata mudahnya kem lah haha..kem ni berlangsung selama 5 hari 4 malam..4 hari 3 malam di RhR Hotel@Uniten dan selebihnya di Kem Lembah Azwen Resort.Kem ni...

Post has attachment
Azam 2017
Assalamualaikum..wahh what has been possessing me to do this kind of post haha..jk..Actually since i've now slowly turning to a state of maturity ceh matured lah sangat kan,balik rumah duk berkejar ngan adik je selalu haha,well matured lah sikit kan dari ...
Azam 2017
Azam 2017
yayaomeyy.blogspot.my

Post has attachment
A Dream Come True : Alhamdulillah
Assalamualaikum..Hai i'm back..hehe..Life is pretty ok..Sometimes rasa demotivated,sedih,jiwa kosong..yela study bukan senang kan..test hancur..rasa ntah..kena improve lagi la..21 November merupakan hari bersejarah aku di UTM..sebab dua perkara yang ada imp...

Post has attachment
Temuduga Biasiswa Yayasan Tenaga Nasional (YTN) IPTA 2016
Assalamualaikum.Lama tak menaip di sini,sibuk dengan degree life..assignment,projek dan sebagainya lah hehe..padahal baru sem 1 tahun 1 huhu..Kalau refer pada post aku yang sebelum ni,maka tahu lah bahawa saya sekarang tengah pursue Ijazah Sarjana Muda Keju...

Post has attachment
Alhamdulillah:Rezeki Yang Tidak Dijangka
Assalamualaikum..InsyaAllah 28 Ogos ni aku bakal mendaftarkan diri ke Universiti Teknologi Malaysia (UTM),Skudai,JB..Memang sesak kan kepala ni nak selesaikan itu dan ini..Bukan akaun bank la,pegi cybercafe berulang alik sbb rumah printer cam lehnet,pegi ma...

Post has attachment
Result UPU,UM,USM
Assalamualaikum..seperti mana yg kita semua tahu,harini keputusan kemasukan ke universiti awam bagi lepasan stpm dan setaraf..mmg berdebar siot semalam..tak leyh tido,kul 4 lebih baru leyh tido..pagi tadi bangun pukul 9 lebih(anak dara taguna)..pastu layan ...
Result UPU,UM,USM
Result UPU,UM,USM
yayaomeyy.blogspot.com

Post has attachment
Temuduga MyBrainSc 2016
Assalamualaikum..smalam baru je pergi temuduga mybrainsc..apply biasiswa ni  masa asasi for pure math,dalam bulan februari gitu..biasiswa ni tiap tahun buka sekali je (januari-mac),so if you really want this scholarship,you gotta be alert with the date..on ...
Temuduga MyBrainSc 2016
Temuduga MyBrainSc 2016
yayaomeyy.blogspot.com

Post has attachment
My Top 5 Best Japanese Dramas
Assalamualaikum..Actually aku tak nak cakap banyak..just nak kongsi my most recommended japanese drama..sbb mmg skrg ni aku tgh alami drama addiction..yes addiction,when i say addiction it really is an addiction..sbb aku dah tengok 20 movies+dramas (7 movie...
My Top 5 Best Japanese Dramas
My Top 5 Best Japanese Dramas
yayaomeyy.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded