Profile cover photo
Profile photo
Maarten Feenstra
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Zon en wind. Voor een foto project ben ik op zoek naar modellen/figuranten die model willen staan voor een Almeerse coöperatieve vereniging. Ben je tussen de 30-60 en vind je het leuk om eens voor de camera te staan? Stuur dan even een berichtje. 06-14796303. Dan vertel ik je meer!
Add a comment...

Post has attachment
Het nieuwe magazine van Lifestyle Almere is uit. De 30e editie en aan alle edities mocht ik een kleine of grote bijdrage leveren. Dit keer super trots op het verhaal van de coverstory. Cindy Hoebdar siert de omslag. Met haar Stichting Broodje Hagelslag staat ze voor haar jongeren die ze weer vertrouwen in de toekomst geeft. Wil je meer weten over Cindy, haar stichting en alle andere mooie verhalen in het magazine. Dan mag je dit nummer niet missen.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

In de komende weken fotograferen we op diverse locaties in Almere voor een ‘coöperatieve vereniging’ – een mooi initiatief.
Vind je het leuk om hiervoor eens voor de camera te staan neem dan even contact op. Als dank ontvang je na de fotografie een kleine vergoeding.
We zijn op zoek naar een dwarsdoorsnede van de Almeerse bevolking. Man/vouw/ jong en oud licht of donker of juist met elkaar. Bel 036-8447404 of mail met een foto naar maarten@feenstrafotografie.nl.
Add a comment...

Post has attachment
Al vele jaren sponsoren we het Almere Haven Festival. Een gezellig festival in de havenkom van Almere. Daar draait een promo op de tv schermen. Hoog tijd voor een nieuwe.
Add a comment...

Post has attachment
Kennis delen
Jongeren die een kijkje nemen in de studio, of een week lang snuffelstage lopen. Ik vind het leuk om kennis over te dragen over het vak fotografie. Zo ook dit weekend waar ik aan ouders tips geef over hoe je hun kroost kunt fotograferen als ze met grote snelheid voorbij komen op de skeelers bij ASV ( Almeerse Schaatsvereniging).
Meestal ligt het niet aan de passie van de ouders dat het niet lukt maar aan de instellingen van je digitale fotocamera. Waar mijn eerste camera nog een een diafragmareeks op de lens had staan en een ronde draaiknop met de sluitertijden bovenop de camerabody. Zo heeft de huidige camera zoveel instellingen in het menu dat het juiste vinkje altijd net verkeerd staat. Scrollen maar en de juiste keuzes maken zodat je niet meer na hoeft te denken over de techniek en je aandacht op je kind/onderwerp kunt richten vanuit een originele hoek.
Zelf wordt ik het meest in deze positie gefotografeerd. Liggend op de grond of in een andere ongemakkelijke houding. “Kijk die fotograaf eens liggen......"
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded