Profile cover photo
Profile photo
Nor Eliyana
180 followers
180 followers
About
Nor Eliyana's posts

Post has attachment

Post has attachment
Bestnya Kolagen :)
Assalamualaikum semua, Lama betul tak berupdate blog ni sapu2 sawang kejap Ok, since bulan ni adalah promosi untuk SHAKLEE COLLAGEN POWDER, Yana share apa yang  bestnya pasal kolagen ni Harga SCP bulan ni memang TERLAJAK MURAH Berminat? Whatsapp Yana ye:)...

Post has attachment
Sijil Halal Shaklee 2016
Assalamualaikum, Setiap tahun Shaklee akan update sijil HALAL untuk setiap produk2 mereka TANPA GAGAL Tahun ni jugak tak terkecuali:) Disini Yana lampirkan sijil HALAL untuk tahun 2016 Sijil ini dikeluarkan oleh ISA, badan yang dilantik JAKIM untuk memantau...

Post has attachment
Tarikh tutup GA dilanjutkan
Assalamualaikum semua, Yana nak umumkan tarikh tutup GA dilanjutkan hingga ke 31 Mac  Maaf sebab Yana baru saja dapat on9 dengan lappy Pada yang check out blog ni, jemput join ya ^_^

Post has attachment
Giveaway HAYATHIJABSP & CANTIK SIHAT CERIA
Bismillah..... Assalamualaikum dear readers:) Dah lama tak berupdate blog ni. Yana nak umumkan giveaway pertama Yana untuk tahun ni Jom join ramai2:) Syarat2 dia mudah saja 1. Copy gambar & buat 1 entry kat blog tentang GA ni 2. Sila LIKE 2 ig ni HAYATHIJAB...

Post has attachment
Bila Nutriferon buat magik.....
Assalamualaikum dear readers:) Post ni testimonial Yana yang lama. Dah alami sendiri. Memang mujarab :) Ada tak sapa2 yang alami resdung? Yana nak share dengan anda semua, magik yang jadi beberapa tahun lepas. Semuanya pasal ambik NUTRIFERON ni laa. Benda...

Post has attachment
6 tanda-tanda nak bersalin
Assalamualaikum dear readers:) Ada bakal2 mommies ke kat sini? Kalau ada, Yana share dengan anda 6 tanda2 yang menunjukkan anda dah bersedia nak bersalin. Kalau ada tanda2 ni, eloklaa cepat2 ke hospital ye, jangan tunggu dah ^_^ Semoga bermanfaat & semoga d...

Post has attachment
Vitamin Rohani 22 disember 2015
Assalamualaikum dear readers :) Satu sharing dari upline Yana, nak kongsi dengan korang jugak  Semoga bermanfaat ye ^_^ || Vitamin Rohani || Masa Amir baca buku Bertanya Allah Dahulu (BAD), penulis ada menceritakan perasaan beliau sendiri apabila bersedekah...

Post has attachment
Korang Tau Tak....Bagaimana nak hilangkan stretchmark?
MIMPI NGERI SETIAP IBU! Sapa tak ngeri, tengok kulit perut yang selama ni licin tetiba jadi ghedot macam ni? Tapi itulah pengorbanan seorang ibu demi untuk lahirkan anaknya. Kulit perut jadi ghedot macam ni pun redha. So, suami2 mithali sekelian. Taknak ke ...

Post has attachment
Vitamin Rohani 21 Disember 2016
Assalamualaikum dear readers :) Korang tau tak nikmat yang manusia sering lupa adalah kesihatan badan dimana bila kita sakit baru rasa pentingnya nikmat sihat. Bila sihat, kita lupa nak ingat padaNya, dan Allah itu Maha Penyayang dengan memberi sedikit kesa...
Wait while more posts are being loaded