Profile cover photo
Profile photo
László Pityinger
1,334 followers -
Ki ez a gusztustalan állat?! DopeMan a nevem, azt a kutyafádat...:D
Ki ez a gusztustalan állat?! DopeMan a nevem, azt a kutyafádat...:D

1,334 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Bevándorlók? Cigók? Ballibsi vérebek? Kommunista, kapitalista kizsákmányolók? Majd a szélsőjobb megoldja. Lóra fel, irány a diktatúra. Eddig sem működött. Most majd fog?

Post has attachment
Íme, DopeMan papa kendözetlen véleménye a Jobbik Magyarországért Mozgalom térnyeréséről. Az ország megérdemli a Jobbikot (mint, ahogy a Fideszt is), mert megérett rá. A követői azért, hogy megtapasztalják a kiábrándulást és a későn való ráébredést, a többiek meg azért, mert nem tettek semmit, amíg tehettek volna...Szájonára.

Post has attachment
Ahányszor ilyen ellenzéki beszélgetős műsorokat nézek vagy hallgatok, az az érzésem támad, hogy ezek az emberek a saját köreiken kívül nem szólítanak meg az égadta világon senkit és ugyanolyan elefántcsont toronyban ülnek, mint a Fidesz, csak most éppen kevesebb pénzből gazdálkodnak.

Post has attachment
Orbán és az RTL kiegyezésével mindkét fél nyer, csak az ország népe veszít...Rálátást a dolgokra, de ha eddig nem fogta föl, akkor meg igya meg a pálinkáját.

Post has attachment
Ma, útban a DopeHajkerbe egy beszélgetést hallgattam, amit Parakovács Imre folytatott egy hölggyel, aki lehetett szakértő de akár feminista is. A párkapcsolaton belüli erőszakról vakerásztak, amit véleményem szerint, azért könnyebb elkerülni, mint gondolnánk. Hogyan? Figyelj és tanulj!

Post has attachment
"...A magyar rap? Az olyan, mint a hálátlan gyerek. A kezem nyoma rajta, mégis mindig sértett..." (A nem felolvasott, kimaradt sor)
A Szépirodalmi Figyelő ehavi számában megjelent slam poetrybe hajló esszém, ami arról szól, hogy mit adtam a magyar rapnek és mit kaptam én tőle...DopePoetry!

Post has attachment
Imádom, ahogy matekozik a csávó...A pártom főkönyvelőjévé teszem...😂😂😂
Matekóra Bénivel: http://youtu.be/PUMQp3aFWWs

Post has attachment
Halász&Béni és a DopeamanTV bemutatják Magyarország legszekszujálisabb klipjét!!!
EzIttADopeManHáza avagy Félelem és reszketés Budapesten, a bűn városában...IRÁNY A 40000!!!

Post has attachment
A hetedikes irodalom tankönyvben a CNN nézését a nyugat bűnös imádataként tüntetik föl és igyekeznek a fogyasztói életforma képmutató bírálatán keresztül nyugat ellenes hangulatot kelteni a nebulókban, miközben az évek alatt vezetőink a nyugati életforna negatívumain kívül mást nem nagyon importáltak be a szántalan pozitívumból, arról nem is beszélve, hogy náluk jobban, kevesen élvezik a gyűlölt életstílust...Kettős beszéd=Népbutítás!!!
Wait while more posts are being loaded