Profile cover photo
Profile photo
Chantal Hermkens
612 followers -
Grafisch en illustratief ontwerper, webdesigner en expert in forelvissen
Grafisch en illustratief ontwerper, webdesigner en expert in forelvissen

612 followers
About
Posts

Post has attachment
Vliegbindtips: Hoe bind je een miertje? Theo Bakelaar laat het zien bij Visvijvers 't Mun in Appeltern

Post has attachment

Post has attachment
Videoverslag Visdag Visbuddie voor vissers met een beperking op 13 mei 2017 bij Toms Creek in Lelystad

Post has attachment

Post has attachment
Forellenpark De Haere in Doornspijk visverslag op forel; Naar hartenlust forelvissen! Voor 12 augustus vorig jaar maakten Chantal Hermkens, Nol van Soest, Dre, Wim ter Wielen en ik een afspraak om te gaan forellen bij forellenpark de Haere. Dit vispark is 5ha groot en is gelegen in Doornspijk, Gelderland. Er zijn vier vijvers en er mag alleen gevist worden met mottenlarven, wormen, meelwormen en kunstvliegen voor de vliegvisser. Tevens is het vissen met een dobber verplicht.

Lees hier ons visverslag van de dag en bekijk de video onderaan dit artikel: http://deforelvisser.com/forellenpark-de-haere-in-doornspijk-visverslag-op-forel-naar-hartenlust-forelvissen/

Post has attachment
Forellenpark de Haere in Doornspijk waar je "Naar hartenlust kunt forelvissen". Check de video!

Post has attachment
Mr Moto op Kliekjesdag special bij Forellenvisvijvers De Woldstek in Ruinerwold! De Kliekjesdag special wordt op zondag 30 oktober, n.a.v. de afsluiting van het zomerseizoen, gehouden bij Forellenvisvijvers De Woldstek in Ruinerwold.

Die dag wordt de nuchterheid van de Drenten gecombineerd met de gezelligheid van de Brabanders en komt de band Mr. Moto uit Veldhoven bij ons optreden. Kom je ook genieten van het vissen met heerlijke “kliekjesbuffet”, BBQ en optreden Mr. Moto?

INFO: http://deforelvisser.com/visevenement/mr-moto-op-kliekjesdag-special-woldstek/

Post has attachment
Rolladevissen bij H2O; 29 Oktober is er Rolladevissen Prijsvissen met rollades van 1 kilo bij Forellenvijvers H2O in Hattemerbroek. Vang de gemerkte vissen en WIN!

INFO: http://deforelvisser.com/rolladevissen-h2o-prijsvissen-rollades-1-kilo/

Post has attachment
Kliekjesdag special wordt op zondag 30 oktober, n.a.v. de afsluiting van het zomerseizoen, gehouden bij Forellenvisvijvers De Woldstek in Ruinerwold. Die dag wordt de nuchterheid van de Drenten gecombineerd met de gezelligheid van de Brabanders en komt de band Mr. Moto uit Veldhoven bij ons optreden. Kom je ook genieten van het vissen met heerlijke “kliekjesbuffet”, BBQ en optreden Mr. Moto?

Aanmelden kan tot dinsdag 25 oktober 2016. INFO: http://deforelvisser.com/kliekjesdag-special-mr-moto-de-woldstek/

#woldtek, Kliekjesdag, #special, #kliekjesbuffet, #bbq

Post has attachment
Visdag voor vissers met een beperking; Forelvisbuddies organiseert de vierde Visdag voor vissers met een beperking op 08-10-2016 bij Toms Creek Fishing Adventure in Lelystad. Tijd: van 10:30 tot 17:00 uur.

Geef je NU op als Forelvisbuddy en gun een Visser met een beperking een prachtige Visdag!
Wait while more posts are being loaded