Profile cover photo
Profile photo
Masaj Domiciliu
6 followers -
Minte sanatoasa in corp sanatos!
Minte sanatoasa in corp sanatos!

6 followers
About
Masaj's posts

Post has attachment

Post has attachment

Masaj de Intretinere
Masajul de intretinere  este masajul care se face cel putin o data pe saptamâna si are ca scop mentinerea organismului într-o buna stare de sanatate, o functionalitate perfecta si un tonus ridicat. Tehnica este de aplicare a unor manevre si procedee specifice care au ca scop o mai buna activare a circulatiei sanguine la nivelul fiecarui segment si organ, realizarea unei elasticitati a pielii si a articulatiilor, ajuta la relaxarea si tonifierea musculara specifica unui organism sanatos, înlatura starea de oboseala prin relaxarea sistemului nervos si a celui hormonal. De asemenea, masajul de relaxare poate realiza o eliminare mai rapida a toxinelor din organism si o regenerare mai buna a tesuturilor.
Este recomandat tuturor persoanelor sanatoase, indiferent de vârsta, care doresc sa îsi mentina starea de sanatate si sa previna orice boala. Masajul de întretinere se adreseaza întregului organism si fiecare parte a corpului beneficiaza de manevre adecvate zonei respective. Dupa caz acest masaj se poate face cu ulei, crema sau combinati de uleiuri sau creme, pot avea durate si intensitati diferite. Efectul unui masaj de întretinere se vede imediat, dupa starea ce se instaleaza dupa fiecare masaj si în decursul timpului, cu efect de sanatate îndelungata.

Post has attachment

Post has attachment
Masaj la Domiciliu Bucuresti   Contact Telefon - 0726 402 229
Photo

Post has attachment
Pentru o relaxare deplină  si  armonie în familie va recomandam de asemenea masaj la cuplu. Atat dumneavoastra cat si persoana iubita puteti beneficia de o relaxare totala, simultan.
 Acest ritual incanta simturile si ofera buna dispozitie intr-o atmosfera intima la domiciliul dumneavoastra sau la hotel.

Post has attachment
Tratamentul prin masaj anticelulitic este o metoda foarte eficienta de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil, dupa numai 4-5 sedinte. Este una din cele mai bune solutii de a scapa de „coaja de portocala“, fiind efectuat local, in zonele afectate de celulita.
Procedura de masaj anticelulitic pentru combaterea celulitei are un important rol estetic, prin faptul ca reduce tesutul adipos si actioneaza favorabil asupra zonelor afectate de celulita. Sedintele de masaj anticelulitic amelioreaza functionarea sistemului imunitar care poate deveni deficitar dupa perioade prelungite de stres sau datorita dereglarilor/disfunctiilor hormonale.
Celulita este un dusman mizerabil al frumusetii, armoniei si al starii de spirit.
Celulita-este o dereglare a schimbului de substanţe ca urmare a acumulării grăsimiisub piele ,tulburarea circulaţiei sangvine şi limfatice,favorizînd acumularea apei şiatoxinelor.
Masajul anticelulitic are la baza mai multe procese -de la cel de hranire a pielii si atesuturilor din zona masata, pana la cel de eliminare a tesutului adipos in exces sau aldestinderii globale cu ajutorul unor creme profesionale care sunt preluate de circulatiasangvina periferica.
Photo

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded