Wie te volgen, [Toevoegen] op Google+?

Op dit moment is het mijn strategie om (1) mensen te volgen die actief reageren op Google+ Updates (berichten) middels een Opmerking. Dit kan omdat ik inmiddels een groot aantal mensen volg. Volg je nog niet zo veel mensen dan kunnen de volgende mogelijkheden je verder helpen.

(2) Kijk in het profiel van iemand en klik op Alles weergeven>> onder In de kringen van of bij Mensen die X. in de kringen hebben (3) Aanbevelingen van anderen heb ik ook al enkele keren gevolgd. Een enkeling (4) heb ik opgezocht via de bovenstaande box Mensen zoeken

Vooral in het begin heb ik veel mensen toegevoegd via de Kringen, keuze > Zoeken en uitnodigen Daar stonden meteen al circa 500 mensen gepresenteerd door Google+ Daarnaast heb ik zelf enkele mensen uitgenodigd per e-mail. Dat gaat erg makkelijk via het kaartje [+ Iemand toevoegen] onder 'Zoeken en uitnodigen'. Je kunt daar een e-mail-adres invoeren, de naam, de persoon vervolgens toevoegen aan een Kring en daarna uitnodigen voor Google+ middels de knop die links beneden verschijnt. Of door in de betreffende kring op die persoon te klikken, er verschijnt dan de pop-up 'Mensen uitnodigen voor Google+' een klik op de knop [Uitnodigen] is daarna voldoende.

> https://plus.google.com/circles/find

Probeer verder eventueel :
- http://www.google.com/search?q=geraets&tbs=prfl:e
- http://www.google.com/search?q=site%3Aplus.google.com%20geraets
- http://www.findpeopleonplus.com/
- http://www.gglpls.com/
- http://socialstatistics.com/

Of via een overzicht van populaire berichten :
- http://socialstatistics.com/?include=popular

En, doe eens gek :

- Google+ Users You Need To Follow: 35 Personalities To Add To Your Circles
> http://www.huffingtonpost.com/2011/07/16/google-plus-users-to-follow-circles_n_898104.html

Zie verder : http://ow.ly/5ISiQ

CC BY-SA 3.0 - http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/nl/
Shared publiclyView activity