Profile cover photo
Profile photo
Safwan Saufi (Yang Ikhlas)
17 followers
17 followers
About
Posts

Post has attachment
Time Couch - VR Demo by StressLevelZero: https://youtu.be/7IaYJZ2Usdk
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
<FONT COLOR="blue">Mengomel Pasal Tugas</font>
Assalamualaikum Kali ini nak bercakap tentang tugas. Macam serius, tapi  akan diceritakan secara santai. Semua ini berkaitan dengan tugas aku sebagai pemeriksa cap jari.  Kalau nak diikutkan, aku masih lagi belum mencapai tahap pakar, sebab baru bekerja dal...
Add a comment...

Post has attachment
<FONT COLOR="blue">Syahid Yang Tertangguh</font>
Seikhlas hati, aku tak pernah mengenali siapa gerangan empunya nama Ahmad Ammar Bin Ahmad Azam. Tapi bila aku lihat video yang dikongsi oleh rakan. Subhanallah, sungguh hebat peribadi anak muda ini. Tak terluah perasaan kagum aku kepada beliau. Allahuakbar....
Add a comment...

Post has attachment
<FONT COLOR="blue">Apa Yang Dah Dicapai?</font>
Assalamualaikum, Dah berbulan tak mengemaskini blog. Aktiviti menulis di blog dah kurang diamalkan. Mungkin dah tak ada cerita menarik yang nak dikongsi. Tapi, tipulah kalau tak ada cerita apa - apa kan?. Cuma sekarang aku dah berkereta sejak 25/10/2013 lag...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded