Profile cover photo
Profile photo
Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare În Informatică
3 followers
3 followers
About
Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare În Informatică's posts

Ghişeul .ro – 5 ani de experienţă

În cadrul conferinţei prilejuite de aniversarea a 5 ani de la lansarea proiectului „Ghişeul .ro”, Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI Bucureşti şi BRD – Groupe Société Générale au primit premiul pentru “Cea mai bună colectare de taxe şi impozite” în regim online. Premiul a fost acordat pentru rezultate obţinute pentru plata online a domeniilor .ro. La conferinţa au participat Domnul Marius – Raul Bostan – Ministrul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, Doamna Anca Dragu – Ministrul Finanţelor Publice, reprezentanţi ai administraţiei publice locale, mediului bancar precum şi jurnalişti din domeniul plăţilor electronice din România.

Gala Femeilor de Succes din domeniul IT&C

Cu ocazia desfăşurării Galei Femeilor de Succes din domeniul IT&C, eveniment organizat de Finmedia şi Revista Piaţa Financiară, Prof. univ. dr. ing. Doina BANCIU – Director General al Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI Bucureşti a primit „Premiul pentru Performanţă în Cariera Profesională”.

Post has attachment
Rolul Cercetării şi Dezvoltării în Tehnologia Informaţiilor şi Comunicaţiilor pentru Susţinerea unei Economii Durabile – Smart Government

În cadrul dezbaterilor profesionale organizate de către Institututl Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI Bucureşti, sub egida Rolul Cercetării şi Dezvoltării în Tehnologia Informaţiilor şi Comunicaţiilor pentru Susţinerea unei Economii Durabile – Smart Government, Prof. Joern von Lucke – Director The Open Government Institute, Universitatea Zeppelin din Friedrichshafen, Germania, a susţinut o prelegere cu titlul „Smart Government – The Potential of Intelligent Networking in Government and Public Administration”.
Photo

Post has attachment
Industry Days

Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională – MCSI a organizat la sediul Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică ICI Bucureşti din Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu, nr. 8-10, un seminar din seria „Industrz Days”. Principalele teme pentru seminar au fost Cloud Computing, Cyber Security şi Cognitive Computing pentru Instituţii Guvernamentale.
Photo

Post has attachment
Vizita doamnei Linda Strick, Director FOKUS – Fraunhofer Germania

La invitaţia Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI Bucureşti, Domnul Prof. Radu Popescu – Zeletin şi Doamna Linda Strick de la FOKUS – Fraunhofer Germania au vizitat România. Obiectul vizitei a fost discutarea implicării părţii române în proiectul Cloud for Europe.

Cu acest prilej a avut loc la sediul ICI Bucureşti, miercuri, 12 mai 2016, ora 10.00, o dezbatere cu tema „Cloud guvernamental versus cloud instituţional”.
Photo

2015 este „Anul ICI”

În aprilie 1970 s-a înfiinţat Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică, care de-a lungul celor 45 de ani de activitate neîntreruptă a promovat şi susţinut cercetarea ştiinţifică la cel mai înalt nivel în domeniul informaticii.

Consiliul Științific și Consiliul de Administrație au decis ca anul 2015 să fie desemnat ”Anul ICI”.

Pe parcursul acestui an se vor desfăşura o serie de evenimente de promovare şi diseminare a cercetărilor în domeniul informaticii. Sunteţi invitaţi să participaţi la aceste manifestări cu prezentarea realizărilor Dvs. în domeniul informaticii.
Wait while more posts are being loaded