Profile cover photo
Profile photo
Stefan Soare
85 followers
85 followers
About
Posts

Post has attachment
Ce înseamnă procrastinarea sau de ce visurile tale se realizează mai greu? - Soră vitregă cu lenea, procrastinarea este un obicei cultivat de propria noastră persoană, constând în amânarea realizării anumitor lucruri invocând varii motive, fondate sau nefondate. Este, cu alte cuvinte, antonimul perseverenței și stăruinței. În era în care multitasking-ul, viteza schimbărilor,... The post Ce înseamnă procrastinarea sau de ce visurile tale se realizează mai greu? appeared first on Mama si sotie.
Add a comment...

Post has attachment
Top 5 remedii naturiste pentru lupta cu punctele negre de pe față - Practic nu există adolescent sau tânăr care să nu se fi ciocnit de problema acneei, în cel puțin una din diversele ei forme. Probabil cunoaștem cu toții că atunci când porii pielii se dilatează, apar și punctele negre. Sebumul se oxidează în contact cu aerul, moment în care aceste puncte capătă o culoare închisă. De… Read More Read More Post-ul Top 5 remedii naturiste pentru lupta cu punctele negre de pe față apare prima dată în Stirila - blog general.
Add a comment...

Post has attachment
Incaltaminte pentru adulti si copii de calitate made in Romania - Asa cum noi femeile niciodata nu avem destule perechi de incaltaminte, si atunci cand vine vorba de copiii nostril gandim la fel. Adevarul este ca atunci cand vezi atat de multe variante, in marimi atat de mici, este imposibil sa... The post Incaltaminte pentru adulti si copii de calitate made in Romania appeared first on Mama si sotie.
Add a comment...

Post has attachment
Te desparți cu greu de florile primite în dar? Vezi 10 trucuri simple care le pot prelungi viața - Dacă te numeri printre persoanele care sunt înnebunite după buchetele de flori, cu siguranță trăiești și gustul amărui al despărțirii de acele buchete care ți-au alintat privirea timp de câteva zile. Uneori, poți fi într-atât de atașat(ă) de florile puse... The post Te desparți cu greu de florile primite în dar? Vezi 10 trucuri simple care le pot prelungi viața appeared first on Mama si sotie.
Add a comment...

Post has attachment
Tinutele elegante ale barbatilor pot fi completate cu stil de accesoriile Maluro - Maluro este un concept romanesc care inregistreaza un succes binemeritat in randul barbatilor din Romania. Gandit ca un magazin online din care barbatii sa se poata aproviziona cu cele mai elegate accesorii pe care si le doresc, acesta pune la dispozitia clientilor produsele care completeaza o tinuta cu stil. Si cum stilul nu se naste… Read More Read More Post-ul Tinutele elegante ale barbatilor pot fi completate cu stil de accesoriile Maluro apare prima dată în Stirila - blog general.
Add a comment...

Post has attachment
Cum au grijă părinții de somnul copiilor, atunci când aceștia sunt mici? - Părinții fac totul pentru copiii lor încă de la nașterea acestora. În primele luni de viață, bebelușul se confruntă cu stări de neliniște create de necunoscut, de lumea care-l înconjoară. Mulți părinți poate nu înțeleg ceea ce spun psihologii, că... The post Cum au grijă părinții de somnul copiilor, atunci când aceștia sunt mici? appeared first on Mama si sotie.
Add a comment...

Post has attachment
7 reguli pe care trebuie să le urmezi când îţi cumperi produse cosmetice - Alegerea produselor de îngrijire personală este o sarcină importantă ce trebuie realizată cu mare atenţie, întrucât acestea pot îmbunătăţi starea de sănătate a pielii sau, dimpotrivă, pot produce alergii cutanate grave. Specialiştii atrag atenţia că efectele benefice ale produselor de... The post 7 reguli pe care trebuie să le urmezi când îţi cumperi produse cosmetice appeared first on Mama si sotie.
Add a comment...

Post has attachment
Cele mai drăguțe portofele de dama în 2018 - Suntem femei și ne place ca permanent să ne cumpărăm ceva nou! Fie că e vorba despre o întreagă ținută sau fie că e vorba despre o simplă pereche de cercei, tendințele se schimbă și trebuie să fim permanent în... The post Cele mai drăguțe portofele de dama în 2018 appeared first on Mama si sotie.
Add a comment...

Post has attachment
Care sunt elementele care decid functionalitatea unei camere pentru copii? Reguli de amenajare - Dat fiind faptul ca orice copil isi petrece mult timp in camera lui, aceasta poate sa aiba un impact puternic asupra dezvoltarii sale, atat fizice, cat si psihice. Incaperea in care copilul isi petrece cel mai mult timp trebuie sa... The post Care sunt elementele care decid functionalitatea unei camere pentru copii? Reguli de amenajare appeared first on Mama si sotie.
Add a comment...

Post has attachment
7 idei pentru a organiza o seară romantică de succes - O „seară romantică“ n-ar trebui să însemne neapărat rochie și machiaj de seară, restaurant și buget afectat. Există ocazii, și deloc rare, când cea mai bună întâlnire este cea petrecută în propria casă.  Dacă nu prea ai dispoziție pentru ieșit... The post 7 idei pentru a organiza o seară romantică de succes appeared first on Mama si sotie.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded