Profile cover photo
Profile photo
yadyad craftzone
About
Posts

Post has attachment
nak tau tak macamana nak shopping buku-buku secara online?
Rahsia Mudahnya Shopping Buku Online
Rahsia Mudahnya Shopping Buku Online
afcraftzone.blogspot.com
Add a comment...

"Bahagia Yang jauh"
Add a comment...

Post has attachment
Bahagia Yang Jauh
Assalamualaikum and selamat malam, Hari ni Kak N nak share sinopsis novel yang bertajuk "Bahagia Yang Jauh". Novel ni merupakan salah satu novel bestseller di BBO (belibukuonline.my) tau. Jom layan... Kalau nak order whatsapp kak N ye 0189788190 ---------...
Bahagia Yang Jauh
Bahagia Yang Jauh
afcraftzone.blogspot.com
Add a comment...

Pinggan Tak Retak, Nasi Tak Dingin.

meh beli novel online dengan Kak N
Add a comment...

Post has attachment
Rahsia Mudahnya Shopping Buku Online
Assalamualaikum, Korang minat membaca
tak? Tak kisahla novel ke, majalah ke, buku resepi masakan ke atau macam ada
sorang kawan Kak N ni yang hobinya membaca jugak...tapi die minat membaca buku
akaun dia sendiri hahaha..Kak N tak tahula buku akaun dia tu ad...
Rahsia Mudahnya Shopping Buku Online
Rahsia Mudahnya Shopping Buku Online
afcraftzone.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selesai Bahagian 1
Alhamdulillah..seperti yang dirancangkan semuanya berjalan lancar. pendek je la entry kali ni hahahah sebab ada budak tolong sama menaip ni ha..mau typo yang bukan-bukan pulak kang. Jumpa lagi ye
Selesai Bahagian 1
Selesai Bahagian 1
afcraftzone.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bunga-bunga cinta 2017
Macam tajuk lagu pulak kan entry saya kali ni hahah. Bukan apa, sebenarnya kami sekeluarga tengah excited ni sebab pagi-pagi esok kami akan pergi meminang si bunga untuk adik kami. Dengar-dengar dah hampir 9 tahun mereka berkawan, sedang elok sangatla untuk...
Add a comment...

Post has attachment
@2.45 pagi
Oh mata tak boleh nak tido..nape ntah agaknya excited nak balik kampung esok kot, nak melawat kubur arwah sebab dah lama jugak tak balik kampung. Last balik rasanya masa bulan Januari ke Februari tahun ni. Rindu tu tak tau nak kata macamana dah. Kadang-kada...
Add a comment...

Post has attachment
Brooch Keeper (Penyimpan Keronsang)
KERONSANG ASYIK-ASYIK HILANG? Geram kan bila nak pakai tudung je asyik tercari-cari kerongsang.Kalau jumpa takpe tapi selalunya tak jumpa hahahhaa... Kali ni saya nak tunjukkan satu hasil jahitan yang terbaru iaitu brooch keeper atau cakap melayunya penyimp...
Add a comment...

Post has attachment
Entry Pertama 2015
Assalamualaikum..Salam Tahun Baru 2015. Semoga tahun ini memberikan pengalaman yang lebih baik dan lebih berharga kepada kita semua. Dah 13 januari 2015 baru dapat buat entry pertama? hahah sabo je la...saya malas nak bagitau alasan cliche tu, nanti korang ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded