Profile cover photo
Profile photo
BG Byggros A/S
26 followers -
Vi skaber sikre løsninger til byggeri og anlæg!
Vi skaber sikre løsninger til byggeri og anlæg!

26 followers
About
Posts

Post has attachment
Teknisk salgskonsulent Gitte Skovrup fra Byggros var igen en tur på DTU - Technical University of Denmark Denne gang for at teste, hvor meget vores BG Trinlydsdug dæmper lyden.

Trinlydsdugen anvendes som trinlydsdæmpende underlag på svømmende betongulve og mellem etageadskillelser, men kan også anvendes som beskyttelsesdug over og under tagpap.

Tak til DTU og Mikkel Storgaard fra Nordisk NHL for et godt samarbejde.


Du kan læse meget mere om den lyddæmpende polypropylen trinlydsdug her ->
https://www.byggros.com/da/produkter/geotekstiler-fiberduge/trinlydsdug
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Man er så småt ved at være i mål med det nye unikke kontorbyggeri, Nexus Cph, på Kalvebod Brygge i København – I disse dage er entreprenør A. Enggaard A/S ved at lægge sidste hånd på Arkitema Architects vision for bygningens udendørs arealer.

Hos Byggros er vi stolte af, at have leveret vores Ängelholm støttemure der danner rammerne omkring bygningens udendørs grønne parkstrøg tværs gennem bygningens 4 elementer.

Bliv klogere på støttemurene og deres mange anvendelsesmuligheder her -> http://bit.ly/2PsjpLE
PhotoPhotoPhoto
20.11.2018
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Tre dages intensivt seminar i Ungarn om grønne tage er netop afsluttet med flere af den grønne branches førende aktører.

Efter en gennemgang af grønne tage fra A-Z, gik vi i dybden med emner som lovgivning, normer og vejledning. Vi fik et godt indblik i anvendelse af ballastbaserede faldsikringssystemer og besøgte Diadems testcenter. Vi havde også tid til et kort besøg ved lejlighedskomplekset Hundertwasserhaus i Wien, hvor naturen er en integreret del af bylivet.

Tusind tak til vores samarbejdspartner Diadem APP der skabte fantastiske rammer for seminaret, og til SLA Design Aps, GHB Landskabsarkitekter, SHP - Scheller, Hougaard & Petersen A/S, Tegnestuen Vandkunsten, Rambøll arkitekter, OKNygaard, Københavns Universitet - University of Copenhagen og Optimus Anlæg A/S for nogle gode og inspirerende dage.

Tak for professionel sparring og feedback som har sået mange frø i vores hoveder om, hvordan fremtidens grønne løsninger kunne se ud.

Vil du også vide mere om grønne tage? Så tag et kig på vores hjemmeside her -> https://www.byggros.com/da/produkter/groenne-tage
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
20.11.2018
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Frisk luft til det nye byområde Søborg Møbelfabrik

Over de næste par år skal den gamle Søborg Møbelfabrik i Gladsaxe omdannes til et nyt, moderne og attraktivt byområde.

Hos BG Burcharth er vi stolte af, at vi, i samarbejde med ventilationsentreprenør Alvent A/S, skal levere ventilationsløsningerne til de 184 familieboliger på op mod 19.000 kvadratmeter.

Du kan læse meget mere om BG Burcharths ventilationsløsninger til projekter i alle størrelser her -> http://bit.ly/2DhabLV

Her kan du finde yderlige oplysninger om projektet på Søborg Møbelfabrik: http://bit.ly/2Dj29SW
Add a comment...

Post has attachment
FÆNGSLET i Horsens er inde i en udvikling med større og større events, koncerter og antal besøgende. Det betyder et øget behov for parkeringsarealer.

Bag fængslet er HM Entreprenør A/S og OKNygaard i gang med at omdanne et areal til parkeringsområde. Man har valgt en løsning med Byggros’ græsarmering med Ecoblock E40.

Ecoblock E40 sikrer parkeringsarealet en flot kørefast permeabel overflade, der tillader regnvandet at nedsive lokalt på området. Opbygningen er lavet med rodvenligt bærelag, som sikrer græsset de bedste betingelser for at fremstå grønt og flot.

OKNygaards anlægsafdeling fortæller, at udlægningen gik nemt og hurtigt - faktisk lagde én mand ca. 125 m² Ecoblock i timen.


Du kan læse mere om Ecoblock og græsarmering her -> http://bit.ly/2DyTKdQ
PhotoPhotoPhoto
19.11.2018
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hos Byggros er vi helt enige med den italienske stjernearkitekt Stefano Boeri, i hans bestræbelser på at få meget mere grøn natur ind i vores byer.

Du kan læse mere om Boeris visioner om den moderne grønne by i Dagens Byggeri her ->
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded