Profile cover photo
Profile photo
maznah mat zin
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
SET KULIT CANTIK SHAKLEE
assalamualaikum.. tercari2 supplment untuk kulit??? mai-mai .mahu habak something ni... mai..mai...mai.. APA KEBAIKAN SETIAP BOTOL??? MAI2..SINI! vitamin c Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif faktor luar seperti (pencema...
SET KULIT CANTIK SHAKLEE
SET KULIT CANTIK SHAKLEE
maznah7134.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
ENERGIZING SOY PROTEIN SHAKLEE
assalamualaikum..hari ni saya nak meperkenalkan  ESP atau boleh dikenali ENERGIZING SOY PROTEIN SHAKLEE. SIAPA YANG BOLEH AMBIL ESP?? ibu menyusu pekerja ibu mengandung pelajar inginkan kulit cantik dan semua yang inginkan kesihatan.. APA KEBAIKAN DIE??  ‘M...
Add a comment...

Post has attachment
PENGEDAR SHAKLEE
Assalamualaikum.. I am a Shaklee Independent Distributor.Sayangi diri dan keluarga anda... duit boleh cari ..kalau sakit semua keja tak jadi.  PM saya utk Shaklee Products purchase dan consultation ya. I will give you the BEST price.List of set: Set Buasir ...
Add a comment...

Post has attachment
JUM KENALI SHAKLEE!
assalamualaikum..pasti smua pernah dengar megenai shaklee kn?? JUM KENALI SHAKLEE!!! Falsafah Produk Shaklee Selama lebih 50 tahun, generasi demi generasi telah bergantung pada Shaklee kerana telah membuat sesuatu yang berbeza dari yang lain iaitu mencipta ...
Add a comment...

Post has attachment
Air batu??
Air batu?? pe yg korang pk tentang air batu..  msti bnyak keburukan nya kn??? hah sama la ngan saya..hehhe saya da bace 1 artikel tntnag air batu..baru saya tahu air batu ni bnyak kelebihan nya..huh lebih2 dalam kecantikan..  jum bace!! Merawat jerawat : De...
Add a comment...

Post has attachment
cinta
assalamualaikum!! heheh lama sungguh tak buka blog...huh yela..bz ngn belajar..hehe ok..ari ni saya nak share something..tentang pe ye??? hmmm?? iaitu CINTA.. pe yg korang paham tentang cinta?? bila kita sebut je tntang cinta ni,msti kita  bab couple.. piki...
Add a comment...

Post has attachment
Khaullah Al-Azwar Al-Khindi
Tertarik aku ingin mngenali seorang wanita..namanya begitu megah dalam sejarah..siapakah beliau? B eliau la Khaullah Al-Azwar Al-Khindi. Wanita yang cukup hebat,mempunyai sifat keberanian ,kepahlawanan dan ketangksan menunggang kuda  . orangnya tinggi dan t...
Add a comment...

Post has attachment
5 cara kecilkan pipi tembam!
5 Cara Kecilkan Pipi Tembam! Gadis berpipi tembam memang comel di mata seorang lelaki. Namun hakikatnya tiada gadis yang selesa dengan pipi ‘penuh’ kerana ia akan menyebabkan muka si gadis itu bulat dan nampak agak berisi. Oleh itu, ramai yang sanggup berla...
Add a comment...

Post has attachment
hidup aku ari ni..adeh
assalamualaikum...akhirnya slamat hari ni jwab ubs,.ingt kn buat guna laptop..tup2 kne tulis kt krtas... mmg x la..aku mne hafal step2 tu..tp ada la ingt sikit2..ngee...pe2 pun alhamdullilah dpt gk jwab..ahakz.. hari ni kawan aku nak balik rumah..huh ingt k...
Add a comment...

Post has attachment
first giveaway by izni sofia
                                                          klik banner hadiah die gempak kut..hoh... jum tngokk senarai hadiah!! #  Samsung S4  * boleh pilih warna - 1pemenang #  Jam Touch Screen  *hitam - 1pemenang #  Topup RM10-   1pemenang Tarikh tamat-  ...
first giveaway by izni sofia
first giveaway by izni sofia
maznah7134.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded