Profile cover photo
Profile photo
saadiah muji
31 followers
31 followers
About
saadiah's interests
View all
saadiah's posts

Post has attachment
Kembali Beraksi Di Alam Maya
Assalamualaikum dan salam sejahtera, Bertemu kembali setelah sekian lama meninggalkan blog ini bersawang. Misi baru untuk kembali memberi perkongsian yang membawa manfaat untuk rakan2 alam maya sekalian. Kali ini kakD telah meninggalkan alam pekerjaan 8am-5...

Post has attachment

Post has attachment
Tips Membantu Proses Kurus Semula - Realiti Vs Angan Angan
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Kurus...slim...bershape....semua bermain di pikiran sejak berat badan meningkat 4 kilo dan tak pernah menunjukkan tanda-tanda mahu turun. Huhuhu... setiap kali makan kita akan rasa bersalah nak makan ke tak? di lema nak ...

Post has attachment
Sakit Ngeri Pada Betis
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Pagi ini bangun-bangun ja terus rasa ngeri dekat betis kanan. Sungguh la tidak selesanya, hilang mood nak bersiap ke tempat kerja...hahaha...alasan aje tu kan. So, minta En suami untuk urut bahagian tu tetapi masih tidak...

Post has attachment
Rukun Islam Ke 5 - Part 1
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Satu hari semasa bersiap ke tempat kerja, telinga curi2 dengar kuliah agama yang ada di TV masa tu. Tidak tahu siapa Ustaz yang sedang menyampaikan tetapi sambil membetulkan tudung sambil terus mendengar kuliah beliau. A...

Post has attachment
Jana pendapatan dengan klik link sahaja
Assalamualaikum dan Salam sejahtera..di sini sy nk share pd sape2 yg nk tmbh side income (rezeki bergolek)....Nak tak kalau kite cube n usahakn  utk dapatkn income RM900 sehari..?? FREE REGISTER... Tiada apa2 bayaran pun dikenakan.. ( Kalau rasa program ni ...

Post has attachment
Rahsia Sihat dan Yakin Musim Hujan
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Sekarang kat KK petang aje mesti hujan...klu takat renyai oklah jgk...ni lebat bebenar sehinggakan kelajuan memandu kena kurangkan kepada 60km/j. Semalam sahaja beberapa taman perumahan di naiki air aka banjir kilat. Syu...

Post has attachment
Musim Mengukuhkan Ikatan Cinta
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Cuti sekolah kembali lagi, pasti ibu bapa sibuk menyediakan jadual untuk bersama anak-anak memasing. Tidak lupa kepada pasangan yang bercinta, inilah masa-masa yang sesuai untuk mengukuhkan ikatan kasih sayang yang telah...

Post has attachment
Hujung Minggu Masa Santai
Assalamualaikum dan salam sejahtera, Hujan renyai nenyelubungi Kita Kinabalu...harap sampi ke malam. Syiok sket nak merehatkan minda dan badan dihujung minggu ini.  Anak2 seperti biasa melayan games dan kartun. Senanglah mama ni menonton cerita tv sambil mi...

Post has attachment
Tips Diet untuk PERUT RATA
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Tips mendapatkan perut rata; 1. Makan dengan sihat dan mengurangkan
makanan ringan. Menggantikan gula-gula dan "jajan" @ "cikedis" dengan
buah-buahan dan sayur-sayuran. Anda akan melihat perbezaannya. 2. Banyak makan p...
Wait while more posts are being loaded