Profile cover photo
Profile photo
Mohd Roshaidi
29 followers
29 followers
About
Posts

Post has attachment
KLIPS Best Movies of The Year 2015 Event - Press Release
Salam sejahtera, Rasa2nya sudah lama aku tak update blog nih...Ya la...Ada blog pon just for fun...Bukan serious sgt nak ada...Blog nih sometimes mcm diary jugak...Apa yg terbuku kita akan luahkan kat sini...Tp ianya not really intimate or too private story...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
**
Entry minggu ini....Check it out.... Aku ni mmng pantang dgn movie merchandise...Sementelah lagi ianya limited edition...Mmng aku teruja dan suka je...The Good Dinosaur movie merchandise from wanista.com...Ingatkan dpt satu je...sekali semua item tu aku dpt...
Less Is More...
Less Is More...
tidiey.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Movie Preview...
Nampaknya aku dah back on track...Banyak jugak dapat preview filem terkini di panggung wayang.... Filem Ghost Ship dari Thailand...Tak seram pon...Kelakar je lebih... As usual...I like this genre of the movie...Tapi kali ni hero Transporter bukan Jason Stat...
Add a comment...

Post has attachment
Lamanya Tak Update...Hampir Bersawang...
Assalammualaikum dan salam sejahtera semua... Rindunya nak update blog nih...Rasa macam dah lama kot tak update...Last year tahun yg agak mencabar bagi aku sbb aku diuji oleh Allah Yang Maha Penyayang....Alhamdulillah sangat2 sbb Allah uji aku...sebabnya......
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
The year of Goat...This is absolutely awesome...
Add a comment...

Post has attachment
Dah Lama Bebenor Tak Tengok Wayang Preview.
Assalammualaikum.... Semlm hari Selasa ( 11 Feb 2014 ),my housemate dpt 4 keping pas preview filem The Book Thief drpd majalah Expatriate Lifestyle.Pernah dengar tak nama majalah ni?Dia lebih kpd review tempat pelancongan,makan2 dan hotel2 kat Malaysia.Prev...
Add a comment...

Post has attachment
Pertama Kali Kena Masuk Wad.
Assalammualaikum.... 28hb Januari aritu,aku pegi Hospital Kuala Lumpur (HKL).Sbbnya aku demam on and off dekat sebulan.Pelik kan...?Aku nih sebenar2nya tak suka nak gi hospital even klinik pon.Kalau general hospital lg aku tak suka acyually.Sbbnya prosedur ...
Pertama Kali Kena Masuk Wad.
Pertama Kali Kena Masuk Wad.
tidiey.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Aku Dah Kurus...Aku Nak Gemuk... :(
Assalammualaikum... Mesti ingat aku diet bila baca tajuk entri nih kan...?Actually,aku kurus sebab sakit...Kwn2 aku semua tegur knp dah kurus dan tak kurang yg kata aku ok nmpk kurus...No..aku tak nak kurus sbb tak sihat...Aku lebih suka berisi tp sihat...E...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded