Profile cover photo
Profile photo
Nova Incasso B.V.
1 follower
1 follower
About
Posts

Nova Incasso, Herbo Groenleven en MF Horeca winnen Gouden Gazellen in Noord-Nederland

https://fd.nl/ondernemen/1226134/nova-incasso-de-grote-fd-gazellen-winnaar-in-noord-nederland
Add a comment...

Post has attachment
Nova Incasso Innoveert: Vorderingen Voldoen via QR-codes met Bankieren App

Vanaf vandaag maakt Nova Incasso het mogelijk voor debiteuren om hun vordering te voldoen door een QR-code te scannen. Dit gebeurt dan via een betaling in een bankieren app.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Geen omkijken meer naar openstaande posten? Laat Nova Incasso u helpen! Door een koppeling tussen uw boekhoudsoftware en onze incassosoftware, nemen wij al uw zorgen over debiteurenposten weg. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Photo
Add a comment...

Nova Incasso steunt +dance4life, de organisatie die samen met jongeren werkt aan een gezonde toekomst. We hebben ons aangesloten bij het friends4life-netwerk. Hiermee steunen wij dance4life financieel, maar zetten wij bovendien onze kennis en ons netwerk in om de doelstelling van dance4life te realiseren.

Eveline Aendekerk, directeur dance4life:
"We zijn enorm dankbaar voor de steun van Nova Incasso aan dance4life. Hierdoor kunnen wij nog meer jongeren voorlichting geven en komt ons droom – een gezonde toekomst voor alle jongeren wereldwijd - weer een stapje dichterbij."

Onbeschermde seks is een van de grootste gezondheidsrisico's voor jongeren wereldwijd. In veel landen wordt geen tot nauwelijks seksuele voorlichting gegeven en hebben jongeren geen toegang tot condooms en anticonceptie. Ook mogen ze zich vaak niet zonder toestemming van hun ouders op soa's zoals HIV laten testen. Bovendien is de gezondheidszorg vaak niet goed op jongeren afgestemd en worden hun rechten geschonden. Hierdoor lopen jongeren gezondheidsrisico’s zoals HIV-infecties, ongeplande zwangerschappen en seksueel geweld.

Dance4life gelooft dat dat anders kan en droomt van een wereld waarin alle jongeren seksueel gezond zijn. dance4life inspireert jongeren met muziek en dans en geeft seksuele voorlichting. Ook motiveert dance4life hen zélf in actie te komen voor hun leeftijdsgenoten.

Dance4life gelooft in de kracht van jongeren. Want sterke jongeren veranderen de wereld zelf.

https://www.nova-incasso.nl/nieuws/nova-incasso-in-actie-voor-een-gezonde-toekomst-voor-jongeren
Add a comment...

Post has attachment
Wij zijn trots dat onze bedrijfsnaam vanaf heden op ons kantoor in Groningen op een prachtige zichtlocatie prijkt. Een goed begin van 2017! Bedankt voor het mooie resultaat Martini Reclamemakers
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wat houdt een cash conversion cycle precies in?

U leest dat en vier voordelen van een korte cash conversion cycle in onze nieuwe blog.

https://www.nova-incasso.nl/blogs/vier-voordelen-van-een-korte-cash-conversion-cycle#nieuws
Add a comment...

Add a comment...
Wait while more posts are being loaded