Profile cover photo
Profile photo
adianiez AIDA
573 followers
573 followers
About
Posts

Post has attachment
20.20.20 | Tips Lindungi Mata
assalamualaikum 😀 saya suka share maklumat yg saya rasa berguna utk diri saya. link rujukan 😌 Kebanyakan pekerjaan hari ini memerlukan anda untuk menggunakan komputer sepanjang hari.  Selepas bekerja, mata fokus ke telefon pintar. Balik ke rumah, mata di ...
Add a comment...

Post has attachment
McDonalds | Brazil Rio Beef Burger & Mexicana Chicken Burger
assalamualaikum 😊 salam sejahtera semua. diharapkan semua yg membaca ni sihat-sihat belaka lah... say NO tu monday blues ye 😀 . pagi ni saya tak riadah. ada sebukit baju utk dilipat. ada sebakul baju utk dicuci & disidai. then, duduk di depan desktop, nak...
Add a comment...

Post has attachment
Menu Sarapan | Maggi Kari
assalamualaikum 😃 pagi ni, awal pagi da aktifkan blog. kul 7.30 pagi karang ada program. yeszaaaaaa... nak citer ni... ni kes throwback lah ye... ni menu sarapan mr.asben. pagi yg mana ntah ler, ingat-ingat lupa. bini nyer ni hah tgh diet. bekfes sekadarny...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Yeayyy, this is my birthday month!
assalamualaikum 😊 kpd Cikla... selamat hari lahir. usia hanyalah nombor. nombor semata-mata. kita mesti sentiasa muda luaran dan dalaman. sihat. ceria. aktif. cemerlang. moga panjang umur dan terus gembira bersama keluarga. 😍😍😍
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Bloglist Blog Nieyl
assalamualaikum & salam sejahtera semua kesayangan... join segmen di pagi Jumaat. santai-santai... tghari ni byk kerjaan luar. so update blog awal skit lah. 😌😌😌
Add a comment...

Post has attachment
RUU SST | GST Dimansuhkan & Kita Bakal Bayar SST Pada 1.9.2018
assalamualaikum 😀 salam sejahtera... salam ceria. moga yg baik-baik aje utk kita-kita, kan. in shaa Allah. hari ni saya nak share tentang GST dan SST. saya sebenarnya tak nak update pasal ni. skang RUU SST da pun dibahaskan di Dewan Rakyat, kan. so, tak gu...
Add a comment...

Post has attachment
Menu Sarapan | Asam Pedas Tetel & Roti Canai
assalamualaikum 😀 memang takde borak hal lain la bila masuk blog mak-mak nih. kisah anak. kisah makan. kisah lauk. kisah nak kurus 😅 😆😆😆 . sabo jer la ye korang. saya ni biasa sgt masak asam pedas. tapi 👇 first time buat asam pedas tetel. sebelum ni m...
Add a comment...

Post has attachment
Blogwalking Time #August2018
assalamualaikum 😍 happy blogwalking, nadia... dtg la blog aida ni selalu-selalu ye 😉 .
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Bloglist 2018 A Secret Journey
assalamualaikum 😊 santai pagi Ahad. sambil-sambil dgr mr.asben bercerita pasal semlm di naik Gunung Yong Belar, jari-jemari ni laju menari atas keyboard. nak mengarang tak boleh la. mengarang kena full concentration. blogwalking saje. join la segmen. syara...
Add a comment...

Post has attachment
2 Minggu | Di Mana Tapak Kaki Saya Mendarat Setiap Pagi
assalamualaikum 😀 selamat pagi Jumaat. happy day for saya. ptg nanti amik kak Nurin dari asrama. in shaa Allah. nak dimaklumkan, minggu ni saya cuti jogging. just buat senaman ringan kat rumah je. tak sihat. demam skit. batuk skit. rindu nyer nak riadah pe...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded