Profile cover photo
Profile photo
adianiez AIDA
542 followers
542 followers
About
Posts

Post has attachment
Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa
assalamualaikum 😎 klik image ohsem πŸ‘† utk join ye 😍
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018
assalamualaikum... ari ni ari Rabu. memang dari pagi ke ptg, lebih kurang jam 4 ptg, memang saya ngadap laptop. esok lusa dah ada kelas. byk perkara nak di settlekan before esok dan lusa. in shaa Allah 😌 . sambil-sambil... sementara-sementara itu... blogwa...
Add a comment...

Post has attachment
adianiez AIDA commented on a post on Blogger.
Menarik! Kalau bw anak-anak sure diorang njoi abis :-)
Penang byk tempat nak gi. Memang tak cukup kalau nak gi sehari. Kena stay at least 3 mlm nak perabih satu Penang hi hi hi...
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Aminkan Doa Sahabat
assalamualaikum 😌 dijemput utk join segmen by Ejulz. di bulan yg penuh barokah ni, mohon amin kan doa aida ni 😌 : "Ya Allah. Ampunilah aku dan terima taubatku, kedua ibubapaku, keluargaku dan semua umat Nabi Muhammad s.a.w. Panjangkalah umur kami agar dap...
Add a comment...

Post has attachment
Pesanan Rasullullah
😌 assalamualaikum... πŸ”»πŸ”»πŸ”» Suatu hari Rasulullah SAW bersabda kepada Ali ( R.A. ) : "Wahai Ali, lakukanlah 5 perkara ini sebelum kamu tidur... β—†Berikan sedekah 4000 Dinar, kemudian tidurlah.. β—†Khatamkan Al Quran, lalu tidurlah.. β—†Belilah Syurga, lalu tidu...
Add a comment...

Post has attachment
Bloglist AdianiezDotCom
assalamualaikum πŸ˜€ tadaaaaaa... blog ni ada dah bloglist. awal bulan ni baru set up slowly. πŸ˜… lama juga takde bloglist. blogwalking from tukang komen dan dashboard. bloglist ni pun adalah majoritinya blogger @ friends yg sudi tinggal komen di tiap entri. t...
Add a comment...

Post has attachment
Nasihat Emas Ustaz Ahmad Dusuki Bagi Yang Berumur 40-an, 50-an & 60-an
😍 assalamualaikum... moga hari ini bakal jadi lebih baik utk kita semua. aminnn... saya nak share nasihat emas ni. makcik saya share di grup whatsapp keluarga. terus saya star, bertujuan utk simpanan diri sendiri. kini saya share pula di blog kecil ni. mog...
Add a comment...

Post has attachment
adianiez AIDA commented on a post on Blogger.
berus gigi gini la aida beli utk Izzat.
bahagian bwh nyer boleh lekat kat tempat sabun.
nice. tapi izzat punyer spiderman :)
Add a comment...

Post has attachment
adianiez AIDA commented on a post on Blogger.
wow!
aida ni peminat Note.
tapi skang da beralih arah. Note mahal :) ha ha ha
Add a comment...

Post has attachment
adianiez AIDA commented on a post on Blogger.
aida & famili memang selalu beli kat Bata.
sesuai. harga boleh tahan. tapi x pernah beli online, syafiera.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded