Profile cover photo
Profile photo
adianiez AIDA
593 followers
593 followers
About
Posts

Post has attachment
Bila Makanan Mahal Tak Cukup Sifat...
assalamualaikum korang. salam sejahtera... apa khabar ari ni? moga semua sihat sejahtera la hendaknya... dah pun di akhir minggu. alhamdulillah... hari ni hah baru sempat nak update blog hi hi hi hi... hampir seminggu... or 2 minggu ekk tak update?!  selepa...
Add a comment...

Post has attachment
Siasatan Mana Gigi Izzat?
assalamualaikum 😌 minggu lepas Izzat kehilangan 2 btg gigi bawah. 3-5 hari sebelum tu, heboh dia dgn gigi-giginya yg dah goyang. 😄 happy semcm bila gigi-gigi goyang gamak nyer hi hi hi hi... gigi atas Izzat yg missing tu, da gugur lama dah. terjatuh! unti...
Add a comment...

Post has attachment
Segment Bloglist by Farah Farhana
assalamualaikum Hana 😌  😎
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Bloglist + Blogwalking by Ombak Bergigi
assalamualaikum OM 😊
Add a comment...

Post has attachment
Review Movie | Be With You : Janji Kembali Dari Kematian
assalamualaikum 😊 sebelum ni, saya dah review citer hindustan. citer yg menarik, Pad Man . korang da tgk lom citer Pad Man? wajib la tgk. amik iktibarnya. amik semangatnya 😉 . oleh kerana itu, pepagi ni nak update blog dgn satu lagi movie yg telah ditonto...
Add a comment...

Post has attachment
Teknologi Maklumat & Komunikasi Darjah 5 | Mencari Maklumat Dengan Enjin Gelintar
assalamualaikum 😊 selamat pagi semua. hari ni, saya nak share sesuatu ilmu baru yg saya dpt dari anak-anak. minggu ni, Syuhada exam PKSR 2 (part 1).  maka, seperti biasa saya akan ulangkaji bersama Syuhada setiap subjek page by page. proses belajar bersama...
Add a comment...

Post has attachment
Entry Melakat Hingga 15 November 2018 | Untuk Follower Baru AdianiezDotCom
kepada Follower baru...  bermula dari follower bernombor 1081 😌 . once done follow saya, sudikanlah diri komen bersama details no follower & link blog korang ye. 2 org yg bertuah, akan dapat hadiah istimewa. hanya ruang utk meluaskan jajahan persahabatan m...
Add a comment...

Post has attachment
Wawasan 2020 | Mahu Maju, Sila Tukar Tabiat Terlebih Dahulu !
assalamualaikum... kita bersambung lagi borak-borak santai pasal Wawasan 2020, apa yg kita nak... klik Part 1 utk tahu pendapat awal saya 😃 . kita nakkan kemajuan, kita kena ubah diri kita dan persekitaran kita. kita semua ni bukan sempurna. maka, belajar ...
Add a comment...

Post has attachment
Wawasan 2020 | Tak Nak Letak Impian Tinggi, Cukuplah Sekadar ...
assalamualaikum 😃 kalau tak dikira few days berbaki di bulan Oktober 2018 ni, hanya 14 bulan saje kita nak berpijak pada tarikh 1.1.2020. in shaa Allah... sekiranya kita ni dipanjangkan umur ke tarikh tersebut. tertarik dgn kartun 👇 hidangan Nixon Siow ni...
Add a comment...

Post has attachment
Feed The Need Missions | Mulakanlah Sekarang !
assalamualaikum 😊 salam sejahtera. korang buat pe weekend ni? bwk anak-anak gi mandi pantai ke? atau ke shopping mall, belanja makan? atau bwk diorang ke library aje, since next week mostly anak-anak kita nak exam akhir tahun? apapun, bersyukur la kan. seb...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded