Profile cover photo
Profile photo
Rosidah Muhd
2 followers
2 followers
About
Rosidah Muhd's posts

Post has attachment
Rumah Baru
Assalamualaikum dan salam sejahtera Dalam bulan julai tu ari kami dapat call dari pemaju perumahan yang mengatakan bahawa kami dah boleh datang ambik kunci rumah baru. Wah! aku rasa entri aku kebelakangan ni asyik cakap rumah baru jer..hihihi..biar jelas si...

Post has attachment
Masuk Rumah baru
Assalamualaikum semua Pada tahun lepas dalam bulan august 2015 aku sekelurga telah mengambil keputusan untuk masuk ke rumah baru. Rumah yang belum siap sepenuhnya segala keperluan tapi di sebabkan terlalu teruja dan tak sabar2 untuk menikmati hidup sendiri....

Post has attachment
Kehidupan Baru..tolong aminkan
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Kelahiran baby Fatah merubah seluruh kehidupan kami..Fatah lahir hujung tahun 2014 dan sepanjang 2 bulan aku menghabiskan masa berpantang di resort suami. Membawa seluruh family mencari ketenangan dan lari dari tekanan s...

Post has attachment
Masuk Rumah baru
Assalamualaikum semua Pada tahun lepas dalam bulan august 2015 aku sekelurga telah mengambil keputusan untuk masuk ke rumah baru. Rumah yang belum siap sepenuhnya segala keperluan tapi di sebabkan terlalu teruja dan tak sabar2 untuk menikmati hidup sendiri....

Post has attachment
Kisah Awal Kelahiran Adam Fatah
Assalamualaikum dan salam jumaat semua. Last entry dulu bulan januari 2014 dan baru semalam datang balik kesini..ha dah 2tahun lebih tu aku tinggalkan blog nie. Banyak story mory yang tertinggal jauh last waktu tu aku belom mengandung anak ke 4. Time tu sua...

Post has attachment
**
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Dah lama tak jengah sini..datang sini dgn perasaan rindu yang membuak2..meneliti setiap satu cerita2 kehidupan aku yang lampau. Memang lama sampai aku lupa cara nak buka lupa paswood lupa macam2 la. Dah macam budak baru...

Post has attachment
Antara geram dan kelakar
Assalamualaikum dan salam sejahtera   Antara geram dan kelakar perangai Iris, kisah petang
semalam. Dah 2 minggu datang kat rumah papa nie stp kali nak balik jer mesti
buat perangai. Pagi ahad tu bila dia Nampak aku kemas beg jer..start menangis
sambil caka...

Post has attachment
Gelagat Tasnim Faris dan Adam di Sekolah
Assalamualaikum dan salam sejahtera.  Ini adalah minggu ke 2 persekolahan dan aku terpaksa mengadap karenah Tasnim yang memang tak di jangka. Ntah ape sebab pun aku tak tahu tetiba dia buat perangai tak nak sekolah. Sejak bangun tido dia akan cakap "bb tak ...

Post has attachment
2014 : Perancangan dan Harapan
Assalamualaikum dan salam sejahtera  Alhamdullilah
syukur dapat jugak buat n3 pertama utk tahun 2014. Lepas mengharungi
pelbagai hal umah tangga yg tak pernah berpenghujung dapat jugak aku
terselit kejap di sini. Sekarang dah pun masuk tahun baru, biasa ...

Post has attachment
Penang street art dan welded iron wall caricalture
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Rupanya time aku masukkan gambar2 percutian kat penang dalam instagram dan fb tu ari, ada yang bertanya kat mana penang street art tu. Ada pulak yang anggap lukisan2 penang street tu dengan hiasan besi2 di dinding mewak...
Wait while more posts are being loaded