Profile

Cover photo
Zana Zakaria
Works at Pemborong Kosmetik Kz
Attends Twintech
Lives in Malaysia
818 followers|587,343 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Zana Zakaria

Shared publicly  - 
 
span bentuk badan pompuan
Span sapu foundation
Tahan lama boleh dibasuh
PROMOSI rm10.00 each
Belum masuk kos pos
Fb✔ pemborong kosmetik kz
Insta✔ myshoppingland
w/a✔ 0122031661
google+✔ myshoppingland

 ·  Translate
2
Zana Zakaria's profile photo
 
Span sapu foundation
Tahan lama boleh dibasuh
PROMOSI rm10.00 each
Belum masuk kos pos
Fb✔ pemborong kosmetik kz
Insta✔ myshoppingland
w/a✔ 0122031661
google+✔ myshoppingland
 ·  Translate
Add a comment...
 
Cara Dapatkan Kening Cantik
Nak kening cantik?? Tapi tak pandai lukis????
Trend terkini guna pembentuk kening, mudah dan cepat..

#minibrowclas   #eyebrow   #eyebrowstencil   #pelukiskening   #kening   #kosmetik   #kosmetikmurah   #pemborongkosmetik   #myshoppingland   #instashopmyshoppingland  
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Hapuskan parut sepantas kilat + mansungkan hidung instantly..
 Shading/Concealer/Makeup Base

Shading/Highlighter yang saya pamerkan berikut ada 2 jenis iaitu jenis krim dan jenis debu (powder).  

#concealer,  #foundation palette, #concealer  #foundation palette #shading #highlighter, #foundation palette, #instagrammyshoppingland, #kosmetikborong,  #mekaptahanlama, #myshoppingland, #instagrammyshoppingland,
 ·  Translate
2
Zana Zakaria's profile photo
 
Hapuskan parut sepantas kilat + mansungkan hidung instantly..
 Shading/Concealer/Makeup Base

Shading/Highlighter yang saya pamerkan berikut ada 2 jenis iaitu jenis krim dan jenis debu (powder).  
 ·  Translate
Add a comment...
 
Kut ada hok teringin tu meh la order dodol gula kabung Cik Selamah ni special dari Pahang.. bekas kecik ni rm4.00 jer + postage ke semenanjung rm6, jumlah rm10.00.

#dodol #dodolgulakabung #dodoltradisional #dodolmanis #dodolcikselemah #dodolpekansariraub
 ·  Translate
2
Add a comment...
In her circles
1,436 people
Have her in circles
818 people
KANTOI JOMGELAKFM's profile photo
Yana Halim's profile photo
nor syukriah's profile photo
hazni syuhada's profile photo
Kaki Kongsi's profile photo
Suhaime Sulong's profile photo
Suci Lestari's profile photo
cik myra's profile photo
kertas koyak's profile photo

Zana Zakaria

Shared publicly  - 
 
DODOL Cik Selamah
Kegemaran budak comel nih
 ·  Translate
2
Add a comment...

Zana Zakaria

Shared publicly  - 
 
SOLEKAN TAHAN LAMA
GUNA INI 👇 whatsapp 0122031661
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Ia adalah highlighter untuk pipi, dahi, kening dan dagu.  Tujuan adalah untuk menonjolkan dan mencantikkan lagi dengan sentuhan kilatan menawan tertawan dan seharusnya puas hati.

#highbeambenefit   #mukaglowing   #highbeammini   #highbeam   #benefithighbeam   #myshoppingland   #pemborongkosmetikkz   #blogmyshoppingland   #instagrammyshoppingland  
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zana Zakaria

Shared publicly  - 
 
Cara Dapatkan Kening Cantik
Nak kening cantik?? Tapi tak pandai lukis???? Jangan risau guna je mini brow class  dan anda boleh lukis dalam beberapa minit saja. ✔ satu set ada 3 bentuk ✔ tahan lama ✔ bole guna bersama eyebrow pencil/powder ✔ dah ramai yg cuba & berpuas hati ✔ whatsapp/...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zana Zakaria

Shared publicly  - 
 
Hapuskan parut sepantas kilat + mansungkan hidung instantly..
  Shading/Concealer/Makeup Base Shading/Highlighter yang saya pamerkan berikut ada 2 jenis iaitu jenis krim dan jenis debu (powder).   Shading adalah yang warna-warna gelap tu  manakala  highlighter adalah yang warna-warna cerah & terang.  Shading Palette S...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
In her circles
1,436 people
Have her in circles
818 people
KANTOI JOMGELAKFM's profile photo
Yana Halim's profile photo
nor syukriah's profile photo
hazni syuhada's profile photo
Kaki Kongsi's profile photo
Suhaime Sulong's profile photo
Suci Lestari's profile photo
cik myra's profile photo
kertas koyak's profile photo
Work
Employment
  • Pemborong Kosmetik Kz
    present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
Contributor to
Story
Tagline
lebih menarik di>>> http://myshoppingland.blogspot.com
Education
  • Twintech
    present
Basic Information
Gender
Female
Zana Zakaria's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
TIPS MENDOBI DENGAN MUDAH DAN PANTAS
myshoppingland.blogspot.com

Cuci baju express camne ye hahahha jum kita lawati laundrybar dobi layan diri kat Sri Gombak. Tak sampai 1 jam pun duk sini. Aktiviti hujung

Waterproof Eyeliner Pen
24jamiklan.com

tahan sehingga 24 jam, warna pekat hitam

Cara Lukis Kening Dengan Mudah
myshoppingland.blogspot.com

Saya paling suka kening lebat/tebal tapi yg rapi dan xde la over cam sinchan hihii.. Kalau tak di biasakan memang agak susah nak lukis. Tapi

Makan Mana Sedap, Shah Alam
myshoppingland.blogspot.com

Tiap kali kalau berkunjung umah kak ipar mesti nak mai singgah sini dulu pastu baru pi rumah kakak, hahaha sory kak laksa lagi panggil2 data

Nak Make Up Tahan Lama?? Ini Caranya
myshoppingland.blogspot.com

Aquara dan Kiss Beauty Spray Masa makeup kawen dulu duk tertanya-tanya ape benda la pak andam tu spray kat muka kita dan buat apa nak kena s

Starter Kit-Set Berus 7 Batang
myshoppingland.blogspot.com

Set berus asas 7 batang brand VOV Berus lembut dan tak menyakitkan kulit muka Ada pilihan warna casing

Filem Penanggal yang Ditanggal Dicicir
myshoppingland.blogspot.com

Serabut kepala aihh nengok cerita ni yang pertama kali ku tonton di chanel 134 HD Ada plak Pak Arab Mak Arab pastu bleh plak campur sekali n

Muka Lagi Nampak Glowing >High Beam Benefit
myshoppingland.blogspot.com

Benefit HIGH BEAM >> RM16.00 sebotol Ia adalah Highliter utk pipi, dahi, kening dan dagu untuk lebih menonjol dan cantik dengan sentuhan kil

Bau Ikan Lagi Hebat dari Ambi Pur
myshoppingland.blogspot.com

Bau ikan kalau yang baru naik dr laut tu memang la x busuk tapi pabila si ikan dah naik ke darat pastu merantau plak dari pantai timur ke ba