Profile

Cover photo
Mekap Kosmetik
Works at Pemborong Kosmetik Kz
Attends Twintech
Lives in Malaysia
680 followers|221,781 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Mekap Kosmetik

Shared publicly  - 
 
RAYA SALE/JUALAN MURAH HARI RAYA
myshoppingland.blogspot.com
Raya menjelang tiba kan, jum glamour cantik di pagi raya.  Berikut produk yang ada diskaun menarik dan sangat murah untuk dimiliki. Sale sehingga 16 Julai 2014
 ·  Translate
Raya menjelang tiba kan, jum glamour cantik di pagi raya.  Berikut produk yang ada diskaun menarik dan sangat murah untuk dimiliki. Sale sehingga 16 Julai 2014 dan setiap harga ada tertera di setiap gambar.  Dan harga tidak t...
1
Add a comment...

Mekap Kosmetik

Perbincangan DAN Iklas Jualan  - 
 
SALE RAYA!!
>> Foundation/Concealer/Highlighter/Makeup Base Palette
RM20.00 (NORMAL PRICE RM25.00)
tak termasuk kos pos
Semenanjung rm6.00 atau Sabah/Sarawak rm10.00
Whatsapp 012 203 1661 atau lawati fb Pemborong Kosmetik Kz
 ·  Translate
1
Add a comment...

Mekap Kosmetik

Shared publicly  - 
 
Laaazatnya
 
Get ready for the oohs and aahs that follow this refreshing blueberry pie: http://kraft.us/1xbihdd
1
Add a comment...

Mekap Kosmetik

Shared publicly  - 
 
Subahanallah!! Sekecil 5 tahun Hafal 29 Juz, menangis semua penonton dan juri.. kita di Mesia terkeluar akademi fantasia yg sebuk nangis..

Hafiz Indonesia 2014 - Musa 5 Tahun Dari Bangka Hafal 29 Juz - Membuat Semua Juri Menangis

LIKE Makeup: https://www.facebook.com/pages/Pemborong-Kosmetik-KZ/286345334782652
 ·  Translate
7
1
Mekap Kosmetik's profile photoSuhaila Sue's profile photo
 
Subahanallah!! Sekecil 5 tahun Hafal 29 Juz, menangis semua penonton dan juri.. kita di Mesia terkeluar akademi fantasia yg sebuk nangis..

Hafiz Indonesia 2014 - Musa 5 Tahun Dari Bangka Hafal 29 Juz - Membuat Semua Juri Menangis

LIKE Makeup: https://www.facebook.com/pages/Pemborong-Kosmetik-KZ/286345334782652
 ·  Translate
Add a comment...

Mekap Kosmetik

Shared publicly  - 
 
HAMPER HARI RAYA OFFERS for 2014.
Kami juga ada menyediakan pilihan Hamper yang eksklusif dan harga mampu milik.  Sesuai untuk dijadikan hadiah kepada rakan2 sempena menyambut bulan mulia dan juga sebagai tanda penghargaan kepada rakan perniagaan, pelanggan dan pembekal. Untuk keterangan lanjut boleh hubungi saya di talian 012 203 1661, whatsapp pun boleh.
 ·  Translate
2
Mekap Kosmetik's profile photo
 
HAMPER HARI RAYA OFFERS for 2014.
Kami juga ada menyediakan pilihan Hamper yang eksklusif dan harga mampu milik.  Sesuai untuk dijadikan hadiah kepada rakan2 sempena menyambut bulan mulia dan juga sebagai tanda penghargaan kepada rakan perniagaan, pelanggan dan pembekal. Untuk keterangan lanjut boleh hubungi saya di talian 012 203 1661, whatsapp pun boleh.
 ·  Translate
Add a comment...

Mekap Kosmetik

Shared publicly  - 
 
Eyeliner Twist Hitam atau Coklat >>>  Sila Rujuk Page: Pemborong Kosmetik Kz.  Tak perlu asah, hanya perlu pusingkan pensil, Warna pekat terang dan waterproof
TIPS:- Sebelum pakai eyeliner, sapu bedak compact kat mata tu then baru pakai eyeliner xde la than sangat tapi kalau tenyeh kuat2 ngat tisu tanggal juga la skit2, klu dak ok jer
Sebatang RM5.00 tapi beli lebih dari 3 dapat harga borong dan sangat murah. Boleh Whatsapp untuk order 012 203 1661
 ·  Translate
1
Mekap Kosmetik's profile photo
 
Borong Semurah RM1.20 Sebatang
Add a comment...
Have her in circles
680 people
nuraziemah ziziemon's profile photo

Mekap Kosmetik

Shared publicly  - 
 
Raya Sale!!
Sehingga 16.7.14 dan harga ada tertera disetiap gambar
LIKE page kami di facebook Pemborong Kosmetik Kz
 ·  Translate
1
Add a comment...

Mekap Kosmetik

Shared publicly  - 
 
SALE RAYA!! >> Foundation/Concealer/Highlighter/Makeup Base Paleette
RM20.00 (NORMAL PRICE RM25.00)
tak termasuk kos pos
Semenanjung rm6.00 atau Sabah/Sarawak rm10.00
Whatsapp 012 203 1661 atau lawati fb Pemborong Kosmetik Kz
 ·  Translate
2
Add a comment...
 
Set berus 12 batang
RM40.00 Belum masuk kos pos
Pos samada rm6 bg semenanjung atau
rm10 bg sabah/sarawak

#PhotoGrid 
 ·  Translate
2
Mekap Kosmetik's profile photo
 
Set berus 12 batang terdiri dari
# berus loose powder # berus blusher # berus cuci solekan # berus eyeshadow pelbagai saiz # berus lipstik # berus perapi kening/mascara # berus mascara/kening
》》 rm40.00 shaja
 ·  Translate
Add a comment...

Mekap Kosmetik

Shared publicly  - 
 
HAMPER HARI RAYA OFFERS for 2014.
Kami juga ada menyediakan pilihan Hamper yang eksklusif dan harga mampu milik.  Sesuai untuk dijadikan hadiah kepada rakan2 sempena menyambut bulan mulia dan juga sebagai tanda penghargaan kepada rakan perniagaan, pelanggan dan pembekal. Untuk keterangan lanjut boleh hubungi saya di talian 012 203 1661, whatsapp pun boleh.
 ·  Translate
2
Mekap Kosmetik's profile photo
 
HAMPER HARI RAYA OFFERS for 2014.
Kami juga ada menyediakan pilihan Hamper yang eksklusif dan harga mampu milik.  Sesuai untuk dijadikan hadiah kepada rakan2 sempena menyambut bulan mulia dan juga sebagai tanda penghargaan kepada rakan perniagaan, pelanggan dan pembekal. Untuk keterangan lanjut boleh hubungi saya di talian 012 203 1661, whatsapp pun boleh.
 ·  Translate
Add a comment...

Mekap Kosmetik

Shared publicly  - 
 
HAMPER HARI RAYA OFFERS for 2014.
Kami juga ada menyediakan pilihan Hamper yang eksklusif dan harga mampu milik.  Sesuai untuk dijadikan hadiah kepada rakan2 sempena menyambut bulan mulia dan juga sebagai tanda penghargaan kepada rakan perniagaan, pelanggan dan pembekal. Untuk keterangan lanjut boleh hubungi saya di talian 012 203 1661, whatsapp pun boleh.
 ·  Translate
2
Mekap Kosmetik's profile photo
 
HAMPER HARI RAYA OFFERS for 2014.
Kami juga ada menyediakan pilihan Hamper yang eksklusif dan harga mampu milik.  Sesuai untuk dijadikan hadiah kepada rakan2 sempena menyambut bulan mulia dan juga sebagai tanda penghargaan kepada rakan perniagaan, pelanggan dan pembekal. Untuk keterangan lanjut boleh hubungi saya di talian 012 203 1661, whatsapp pun boleh.
 ·  Translate
Add a comment...

Mekap Kosmetik

Shared publicly  - 
 
Supra foundation best sebab
# tahan lama
# pakai sikit dah nmpak glow
# walau bekas kecil tapi tahan lama
# RM25.00 10gm
 ·  Translate
3
Add a comment...
People
Have her in circles
680 people
nuraziemah ziziemon's profile photo
Work
Employment
  • Pemborong Kosmetik Kz
    present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
Contributor to
Story
Tagline
lebih menarik di>>> http://kzcollections.blogspot.com
Education
  • Twintech
    present
Basic Information
Gender
Female