Profile

Cover photo
Zana Zakaria
Works at Pemborong Kosmetik Kz
Attends Twintech
Lives in Malaysia
949 followers|1,055,185 views
AboutPostsCollectionsPhotosYouTube+1's

Stream

Zana Zakaria

Shared publicly  - 
 
Baru la nmpak ekslusif nak g kerja
*sementara stok masik ada.. ready stok xyah nk pre order bagai
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zana Zakaria

Shared publicly  - 
 
RM50.00/Set
Set berus NAKED 12 batang
Set lengkap untuk muka
SET BERUS 12 BATANG
Material:
Bulu sintetik, bukan dari sumber haiwan
Berus diguna untuk:
1. Berus loose powder
2. Berus Blending untuk foundation/contour
3. Berus Blusher
4. Berus Foundation
5. Berus Shading
6. Berus Kening/Contour
7. Berus Contour/Eyeshadow
8. Berus kening
9. Berus Blending Eyeshadow/Shading
10. Berus Eyeshadow
11. Berus Eyeshadow/Shading Kecil
12. Berus Lipstick
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zana Zakaria

Shared publicly  - 
 
BIBIR CANTIK BERSERI >>>>>> RM5.00/sebatang

BIBIR CANTIK MENAWAN
Modal hanya RM5.00 sahaja

Ada masalah bibir lebam dan selalu kering????
Gunakan lip magic Aloe Vera untuk selesaikan masalah ini
1 lipstick untuk semua kegunaan dan untuk semua jenis kulit

BAHAN ASAS
Aloe Vera

MANAFAAT/FAEDAH LIP MAGIC ALOE VERA
Bibir kering terus lembab
Tak berminyak
Tahan lama walaupun selepas makan
Murah tak perlu berbelanja besar untuk cantikkan bibir
Berubah warna pabila dipakai
Senang dibawa kemana sahaja
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zana Zakaria

Shared publicly  - 
 
Obuse eyebrow powder 3 in 1 
LUKIS KENING GUNA POWDER
RM12.00 per palette
Ada 3 warna dalam 1 palette.  Warna coklat terang, coklat gelap dan hitam.
Ada juga dapat sekali dengan berus mini
Berus yang senget tu dipakai untuk lukis kening
Berus yang bulat tu boleh guna nak blend untuk pakai jadi eyeshadow smokey eyes
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zana Zakaria

Shared publicly  - 
 
Eyebrow concealer pencil 2 in 1
Concealer dan eyebrow dalam 1 pensil
Ada pilihan warna coklat atau hitam
Mudah digunakan dan warna yang cantik

RM4.00 sebatang
* tak termasuk kos pos

Boleh juga lawati page saya yang lain
Facebook:> Zana Zakaria
Facebook fan page:> Pemborong Kosmetik Kz 
Insta:> Myshoppingland
Google+:> Myshoppingland
Whatsapp:> 012 203 1661
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zana Zakaria

Shared publicly  - 
 
Span magic/beauty blender
Khas untuk sapu dan blend foundation atau bila pakai countour/shading
RM10.00 each tak termasuk kos pos
#beautyblender #spanmagic #spanbotol #spanairmata #magicspan #spanfoundation #spanmekap
 ·  Translate
1
1
Add a comment...
Have her in circles
949 people
Norasma Abdullah's profile photo
Umie valbury's profile photo
Ibnu Abas's profile photo
khairul ezat's profile photo
Jemaludin Imam's profile photo
yaya venger's profile photo
Zalfa C's profile photo
Rahman Ghani's profile photo
Hussaini Kamal's profile photo

Zana Zakaria

Shared publicly  - 
 
Set berus naked 12 batang rm50.00 per set

#berusnaked #setberus #setberus12batang
1
Add a comment...

Zana Zakaria

Shared publicly  - 
 

BAHAN ASAS
Aloe Vera

MANAFAAT/FAEDAH LIP MAGIC ALOE VERA
Bibir kering terus lembab
Tak berminyak
Tahan lama walaupun selepas makan
Murah tak perlu berbelanja besar untuk cantikkan bibir
Berubah warna pabila dipakai
Senang dibawa kemana sahaja

#lipbalmaloevera #lipstickaloevera #masalahbibirhitam #masalahbibirlebam #bibirpink #lipgloss #lipbalm #aloevera #lipstick #gincu #makeup #kosmetik #makeupmurah #lipstick #lipbalmmurah  
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zana Zakaria

Shared publicly  - 
 
Lipstick Aloe Vera
BIBIR CANTIK BERSERI  Modal hanya RM5.00 sahaja Ada masalah bibir lebam dan selalu kering???? Gunakan lip magic Aloe Vera untuk selesaikan masalah ini 1 lipstick untuk semua kegunaan dan untuk semua jenis kulit BAHAN ASAS Aloe Vera MANAFAAT/FAEDAH LIP MAGIC...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zana Zakaria

Shared publicly  - 
 
Terkini senang pakai eyeshadow
JUMBO PENSIL KAJAL

# jenis krim
# boleh diasah
# mudah digunakan
# 1 set ada 6 batang
# setiap pensil ada pengasah
# 1 set (6batang) RM20.00
**tak termasuk kos pos
#eyeshadowpensil #jumbopencil 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zana Zakaria

Shared publicly  - 
 
Set berus Naked 7 batang RM18.00
♡ berus blusher ♡ berus concealer ♡ berus eyeshadow ♡ berus perapi kening ♡ berus kening ♡ berus eyebrow ♡ berus lipstik
#berussolek #setberussolek #berussolekasas #setberus7batang #berusmekap #berusnaked #berusblusher #berusconcealer
1
Add a comment...

Zana Zakaria

Shared publicly  - 
 
Lip gloss aloe vera based
bibir yak kering
lembut dan gebu bila dipakai
instant pink
rm5.00 sebatang
**tak termasuk kos pos
whatsapp 0122031661
#lipgloss #lipstickaloevera #lipmagic #lipmagicaloevera
 ·  Translate
1
1
Add a comment...
Zana's Collections
People
Have her in circles
949 people
Norasma Abdullah's profile photo
Umie valbury's profile photo
Ibnu Abas's profile photo
khairul ezat's profile photo
Jemaludin Imam's profile photo
yaya venger's profile photo
Zalfa C's profile photo
Rahman Ghani's profile photo
Hussaini Kamal's profile photo
Work
Employment
  • Pemborong Kosmetik Kz
    present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
Contributor to
Story
Tagline
lebih menarik di>>> http://myshoppingland.blogspot.com
Education
  • Twintech
    present
Basic Information
Gender
Female
Apps with Google+ Sign-in
  • Kampai
Zana Zakaria's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
TIPS MENDOBI DENGAN MUDAH DAN PANTAS
myshoppingland.blogspot.com

Cuci baju express camne ye hahahha jum kita lawati laundrybar dobi layan diri kat Sri Gombak. Tak sampai 1 jam pun duk sini. Aktiviti hujung

Waterproof Eyeliner Pen
24jamiklan.com

tahan sehingga 24 jam, warna pekat hitam

Cara Lukis Kening Dengan Mudah
myshoppingland.blogspot.com

Saya paling suka kening lebat/tebal tapi yg rapi dan xde la over cam sinchan hihii.. Kalau tak di biasakan memang agak susah nak lukis. Tapi

Makan Mana Sedap, Shah Alam
myshoppingland.blogspot.com

Tiap kali kalau berkunjung umah kak ipar mesti nak mai singgah sini dulu pastu baru pi rumah kakak, hahaha sory kak laksa lagi panggil2 data