Profile cover photo
Profile photo
Mama Myja
418 followers
418 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Salam Ramadhan
Assalamualaikum, Masih ada yang rindu ker? Dah lama betul mamamyja x menaip.  Hari nih last domain, selamat ingat nak register. Dah register teringat pula nak update blog. So, update sikit2 je lah yer. Maklumlah nih pon tengah sibuk. Maafkan saya Siapa masi...
Add a comment...

Post has attachment
Where My Easter Egg?
Assalamualaikum, Lama betul kan mamamyja xupdate blog nih. Nak bersarang dah kita tengok Kenapa lah i nih rajin sangat-sangat. Sampai nak update pon xd masa. Yang follow pon masih x bergerak-gerak sebab xupdate punya pasal Today cuba untuk melapangkan masa ...
Add a comment...

Post has attachment
Today is MY Birthday !!!!
Assalamualaikum, HAPPY BIRTHDAY TO ME !!!!! Berapa dah umur mamamyja eh? Pandai x teka. Hahaha ~ The End ~
Add a comment...

Post has attachment
Welcome MARCH !!
Assalamualaikum, Kejap jer dah masuk bulan March. Suka x? mamamyja suka sangat-sangat bulan 3 nih. Kenapa yer?? Siapa pandai teka mamamyja bagi hadiah misteri. Hihihihik. Jangan kata akak x payung Adus muka xready nih. Nak gelak tengok. Haha Oklah hari nih ...
Add a comment...

Post has attachment
Penang, Street Art
Assalamualaikum, Cerita Penang belum selesai lagi setakat Bukit Bendera sahaja. Ada lagi yang boleh dikongsikan. Cuma frust sikit bila 3D Art di Penang, mamamyja xberkesempatan nak pergi. Ingatkan bila pegi time raya-raya cina nih bukak. Rupa2nya tutup.. FR...
Add a comment...

Post has attachment
Penang Hill, Penang
Assalamualaikum, Baru berkelapangan masa mamamyja nak story sikit. Haha nak story banyak2 pon gambar situasi xbanyak sangat. Sebabnya sibuk menjaga anak Kalau nak harapkan orang lain snap. Susah la sikit yer x?. Hehe Xbanyak gambar masa kejadian. Geramnyer....
Add a comment...

Post has attachment
GIVEAWAY EPHYRA 2016 BY NAOMIE LICOUZ
Assalamualaikum, Free time gini. Join Giveaway bagi bulan Februari. Seperti biasa kalau berminat leh click gambar tu eh. lepas tu click kat syarat2nya yer. Jawab semudah abc hehehe Good Luck and All The Best Moga-moga ada rezeki mamamyja :) ~ The End ~
Add a comment...

Post has attachment
Selamat bercuti...
Assalamualaikum, Mamamyja nak jerit nih !!!!! Yahoo !!!! esok CUTI. yeay..yeay Nak balik Pulau Pinang ... Rindu nya kat kampung kelahiranku. last mamamyja balik tahun 2009 sehingga kini xpergi2. Lama kan?? best nyer Esok mamamyja akan mulakan perjalanan. An...
Add a comment...

Post has attachment
Hello Februari
Assalamualaikum, Seperti biasa kerja.. kerja.. kerja.. hahaha Mamamyja x tahu nak tulis apa. Today memang pack sangat2. Kerja dateline xpernah nak surut. Hahaha selesai satu timbul nya banyak.  Nasib, nasib la ija oiiiiii ..... Selamat bercuti buat yang kej...
Add a comment...

Post has attachment
Sunday - Blur #2
Assalamualaikum, Nak sembang apa yer rinih. Blur lagi ada lah..... BLUR, BLUR, BLA.. BLA.. Sebenarnya mamamyja tengah rungsing memikirkan apa yang telah terjadi dan berlaku sekarang nih. Arissa masih belum kebah-kebah lagi. On Off On Off   demam dia Demam +...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded