Profile cover photo
Profile photo
Sandra Flossie
19 followers
19 followers
About
Sandra's posts

Post has attachment
Een nieuw jaar
  Het nieuwe jaar is van start. Het wordt een jaar vol met veranderingen. Zjef zal in september de stap naar het middelbaar zetten. Marie zal haar eerste stapjes in de lagere school zetten. En ikzelf zit in mijn opzegtermijn. (Ik zit in mijn 3de week van de...

Post has attachment
Soms loopt het wel eens uit de hand....
Als kindjes boos zijn, kunnen ze toch ook wel schattig overkomen. Maar als er grote mensen op staan te kijken, dan gaan ze wel een beetje in 'Overdrive' Ziehier: Marie in actie!! Achteraf bekeken, is het toch wel grappig ook!!

Post has attachment
Legend - Marie Lu
Onlangs heb ik het boek Legend gelezen van Marie Lu. Het is een boek uit het genre: dystopie. Zoiets als de Hongerspelen dus. Ik vond het een vlot te lezen boek. Op Bol.com staat dit boek als een jeugdboek vanaf 12 jaar.
Maar dat maakt natuurlijk niet uit.
...

Post has attachment
Een Ava voor Maarten
Meter Nathalie is mama geworden van Maarten. En daarvoor deze slaapzak. Een Ava uit LMV 2 - 2015 De eerste keer dat ik met een tussenvoering gewerkt heb.  Ik hoop dat ze er veel plezier aan hebben.

Post has attachment
Pyjama tijd
Juist uit bed!! De pyjama tops komen uit Zelfgemaakte kleertjes 3. De broeken uit een ottobre boekje. Marie haar haren lijken ook nog een beetje ontploft.

Post has attachment
Figgy's Ayashe
In blogland was ik deze ayashe-blouse tegengekomen. Ze ziet er beeldig uit. Het is een leuk bloesje met wat fantasiekes op het voorpand. Er gaat er zeker nog eentje volgen. Maar eerst nog wat tijd vinden natuurlijk.

Post has attachment
Een burda kleedje
Hier is dan de oudste van de hoop. Mijn plus-dochter (een heel speciale dochter dus, waar ik veel hulp, liefde, ambras, vriendschap, ... van krijg) Dit was de test-versie van een Burda 8174. Het stofje kwam uit de koopjeshoek van Nostex in Opwijk. Een leuk ...

Post has attachment
Lewis Hoodie uit LMV
Ziehier, mijn fotomodel. De knuffels moesten er ook bij. Marie draagt een Lewis Hoodie. Dit patroon kan je vinden in La Maison Victor 2 van 2015. Het is een leuk patroontje om te maken, alleen de knopjes zijn wat tricky. Ik ga hem zeker nog eens maken.

Post has attachment
Een kruippakje voor Jasper
Vorig jaar maakte ik dit voor Jasper. (nu al 1 jaar) Het eerste kindje van mijn zus. Is hij niet schattig. Ik had toen nog heel wat stof over, dat er ook nog een T-shirt en Short gemaakt werden. Het patroon kwam uit een Ottobre boekje van toen. Ik weet niet...

Post has attachment
Een zomers kleedje
Enkele jaren geleden had ons Marie zo'n schattig kleedje. Zo'n kleedje waarvan je denkt: "Waarom moet dat nu toch te klein zijn" Of: "Niet te veel groeien hoor, of het past niet meer". Maar ja, het kwaad was geschied. Te klein. Maar met mijn nieuwe naai-ski...
Wait while more posts are being loaded