Profile cover photo
Profile photo
Ryna Jue
21 followers -
Man Jada Wa Jada & Kun Fa Ya Kun
Man Jada Wa Jada & Kun Fa Ya Kun

21 followers
About
Posts

Post has attachment
Ngomelan petang hari
Dah sampai di rumah kami petang ini dengan selamat Alhamdulillah. Dok rasa macam senggugut dari tadi. Kaki celup punya pasal sampai2 rumah tadi celup lagi hehe...sah2 negatif juga. Memang takde harapan je ni. Memang rasa macam nak period sangat dah. Ingat m...
Add a comment...

Post has attachment
Simptom Perasan?
Assalam dan salam sejahtera... Macam dah berhari2 tak update blog ni. Rini DPO4..suhu jadi macam pembaris..petang2 ni rasa badan berbahang. Dari malam tadi ke pagi tangan jadi gatal2...mula lah perasan macam simptom birasku pregnant...haha..tangannya jadi g...
Add a comment...

Post has attachment
Cycle baru
Assalam dan salam sejahtera... CD10 hari ini.. anak-anak dan suami kena food poisoning. Mula-mula Qayla yang kena dulu. Dari Sabtu pagi tu muntah-muntah teruk. Ahad yakni semalam dia mula cirit birit. Nayli pun mula muntah juga. Malam tadi cirit birit. Suhu...
Add a comment...

Post has attachment
Balik dari bercuti di Hometown
Alhamdulillah sampai ke rumah di Selayang setelah bercuti jumpa families di Ipoh. Esok misi bermula semula. Pakej Urutan Selepas Bersalin 2. Tadi sampai2 je rumah terus celup upt. Negatif je hehe. DPO13 rini. Nak share gambar upt n bbt chart, Qayla lak dok ...
Add a comment...

Post has attachment
Bermula kembali
Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera pada pembaca blog ku yang telah lama ditinggalkan. Baru beberapa hari sudah daku baru buka blog ni. Tak sangka ramai juga yang membaca sehingga mencecah 32k pageviews. Alhamdulillah sedikit sebanyak boleh menjadi sumb...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Dugaan selepas bersalin - Komplikasi lepas bersalin
Cerita sebenar : (maaf andai ada yg x patut diceritakan tapi jika tak cerita sukar nak difahami): Bersalin di GH Penang melalui cara vaccum pada 29/8. Semasa kontraksi rasa nk buang air kecil n doc masukkan tiub tapi hanya sedikit saja yg keluar. Daku dah x...
Add a comment...

Hari ini pertama kali menaip untuk blog my ttc journey...sajaku buat khusus untuk tatapan diri sendiri umpama diari...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded