Profile cover photo
Profile photo
wan nazihah wan ishak
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Makan dan sihat?
Engkau ni mesti tak fun. Makan pun berkawal, diet. Ya, banyak orang rasa macam tu. Sebab kita dah terbiasa ambil makanan dengan cara salah. Berdiet pun dengan cara yang salah. Saya masih diet, masih makan dan Alhamdulillah, sihat. Sakit, pernah. Tapi kalau ...
Add a comment...

Post has attachment
Kesan gula ke atas tingkah laku
Gula.... Ramai yang suka. Rasanya manis. Kalau aiskrim, kek dan air tak dicampur gula, tak berapa sedap. Memang fungsi gula, memberi rasa sedap pada makanan kita. Tapi, terlalu banyak ambil gula pun tak bagus. Untuk kesihatan, saya rasa ramai yang tahu kesa...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Menabung ketika gawat?
Waktu gawat pun kena menabung? Paling penting waktu gawat (baca: waktu pendapatan kurang), jejak balik duit kita. Ke mana kita gunakan duit? penting ke boleh tunggu? dan susun balik perbelanjaan kita. Masih, peruntukkan sedikit untuk emergency. Mungkin tak ...
Menabung ketika gawat?
Menabung ketika gawat?
belajarasaskewangan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Stevia: lebih manis, lebih sihat
Artikel sebelum ini, saya bercerita berkenaan manis tanpa gula. Antara pemanis yang boleh diguna ialah stevia. Stevia, ia lebih manis dari gula dan lebih sihat.
Stevia: lebih manis, lebih sihat
Stevia: lebih manis, lebih sihat
nazihahview.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
urus rezeki
urus rezeki
urus rezeki
belajarasaskewangan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Suasana dalam kelas di My Resource Centre
Suasana dalam kelas di My Resource Centre
kelasenglishterengganu.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded