Profile cover photo
Profile photo
Avrion d.o.o.
About
Avrion d.o.o.'s posts

Post has attachment
Znate li tko su Mrge? Saznajte sve o njima na njihovim web stranicama. Za potrebe ovog humanog projekta vrlo rado smo i mi dali naš doprinos i Mrgama poklonili web stranicu.


Post has attachment
Prekrasne Vile dalmacija 365 u Sukošanu sad možete posjetiti i na njihovim novim web stranicama. Izradili smo višejezične stranice koje će Vam dočarati vrhunski komfor svih 8 vila.


Post has attachment
Odmorite se u mobilnim kućicama Ankora smještenim u kampu Navis u neposrednoj blizini Starigrada i nacionalnog parka Paklenica. Za klijenta smo izradili moderne, višejezične stranice koje obiluju informacijama za goste.
http://www.avrion.hr/portfolio/mobile-homes-ankora/


Post has attachment
Za odličan restoran na zagrebačkoj Trešnjevci CroPub izradili smo nove web stranice. U neposrednoj blizini Doma sportova možete uživati u mesnim i ribljim delicijama, kao i vrhunskim pizzama i tjesteninama.
http://www.avrion.hr/portfolio/cropub/


Post has attachment
Za Hrvatsku dimnjačarsku udrugu smo izradili nove web stranice. Klijent je tražio pregledne stranice za potrebe informiranja svojih članova i javnosti o aktivnostima i djelovanju udruge. Omogućili smo im jednostavno samostalno dodavanje novog sadržaja.
Photo

Post has attachment
Izradili smo web trgovinu za on-line narudžbu hrane prilagođene osobama koje vježbom održavaju fit formu. Na web trgovini Fitness Food možete naručiti posebno pripremljene menije uz veliki izbor priloga.
Photo
Wait while more posts are being loaded