Profile cover photo
Profile photo
The Strong Accuverkoop
3 followers
3 followers
About
The Strong Accuverkoop's posts

Post has attachment

Wist u dat wij de accu(s) ook bezorgen?  Wel zo gemakkelijk!  Dagelijks rijden wij in ons service gebied Zuid-Holland. Klik op de volgende link voor meer informatie. 

Post has attachment
Lees ook onze weblog. Vanaf heden gaan wij twee wekelijks posten met interessante artikelen over accu's.

Post has attachment
Startaccu voor Motor, Trike, Quad, Jetski en gazonmaaier

Een compleet assortiment is uit voorraad leverbaar. Deze accu's kunnen ook worden gemonteerd in o.a. een trike, een quad, een hakselaar, een motorstep, een jetski, een brommobiel en in gazonmaaiers.

In de categorieën AGM - PREMIUM - GEL - LITHIUM-ION staan de uitvoeringen afgebeeld inclusief de technische gegevens en het J.I.S referentie nummer. 

De AGM en PREMIUM uitvoeringen staan droog voorgeladen, inclusief zuurpakket en bevestigingsmateriaal, op voorraad. GEL en LITHIUM-ION accu's zijn direct klaar voor gebruik. 

Deze accu's kan je komen afhalen of laten verzenden.

Post has attachment
Ook voor tractiebatterijen kan je bij ons terecht. Deze batterijen bouwen wij in voor palletwagens, stapelaars, heftrucks, schaarliften, scheepvaart. Als je kiest voor betrouwbaarheid en de juiste service en prijs bel dan 078-6812168. www.strongaccu.nl/Webwinkel-Category-4964719/HEFTRUCK.html
Photo

Post has attachment
Een goedkopere startaccu nodig? The Strong Accuservice in Hendrik-Ido-Ambacht heeft 'm voor je. Laat vandaag nog je accu bij ons testen!
Wait while more posts are being loaded