Profile

Cover photo
yusma liza
Lives in SHAH ALAM
5 followers|44,661 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

yusma liza

Shared publicly  - 
 
Dapur bau hanyir?
Pagi ni mood terlebih rajin nak update blog yang dah nak berkulat ni.Selongkar website Mingguan Wanita ni jumpa cara untuk hilangkan bau hanyir kat dapur.Memang kekadang terjadi pun.Lagi kalau ada anak yang suka makan telur ayam rebus.Jatuh sikit je kat lan...
 ·  Translate
1
Add a comment...

yusma liza

Shared publicly  - 
 
Coklat Moist sedap.
Assalamualaikum,,pagi ni mood nak tulis resepi kek coklat moist yang kitew ambil dari dapur kak Nor.Buat kek dah 2 minggu lepas tapi baru harini sempat nak upload kot.Memang sedap giler kek choc moist ni.Tapi versi kitew tak buat ganache meleleh-leleh cam k...
 ·  Translate
1
Add a comment...

yusma liza

Shared publicly  - 
 
Yess!!Yess!!!menang RM20,000
RM0.Your card telah berjaya & memenangi hadiah GRAND PRIZE dr shell(M)Berhad RM20,000.No siri 4D257SR sila dail talian 012-8644-645 www.shell-my.com. Wehooooo nak duit?kenapa mesti shell bukan petron ker,petronas ke hahaahah.Padahal tak pernah pun isi  miny...
 ·  Translate
1
Add a comment...

yusma liza

Shared publicly  - 
 
Mati Jamu Kenduri
Malam tadi tengok berita ada orang sakit perut makan sambal ayam lalu keracunan makanan.Adus macam ni pun boleh erk.Kitew memang takut bab nak masak-memasak jamu menjamu ni.Papepun takziah pada keluarga yang terlibat.Alfatihah...... Alor Setar: “Arwah menga...
 ·  Translate
1
Add a comment...

yusma liza

Shared publicly  - 
 
Kek Coklat Cheese
Ni semalam punyer cerita tau.Semalam mood rajin nak buat kek coklat cheese.Rupa memang tak menawan tapi rasa memang mabeles tau.Abaikan jer gambar yang kurang berkualiti tu yer ehhehe.Resepi ni dari adik ipar kitew yang memang pandai baking membaking ni.Tet...
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have her in circles
5 people

yusma liza

Shared publicly  - 
 
Singgang ikan aye(tongkol)
sumber dari Mingguan Wanita Malam tadi mood rajin masak singgang ikan tongkol kegemaran en somi.Sorry yer tak sempat nak snap gambar.Jadinya pinjam gambar dari mingguan wanita ni jer.Resepi ni pun dari mingguan wanita.Tapi bahan memang sama sebijik taw.Jadi...
 ·  Translate
1
Add a comment...

yusma liza

Shared publicly  - 
 
Mati sebab susu?
Entry pagi ni banyak dah berlaku.Terpanggil nak tulis entry ni sebab dalam train pagi tadi terdengar kat radio ada lagi baby meninggal sebab tercekik@tersedak susu.Kebanyakkan kes berlaku masa anak kat rumah pengasuh@taska.Kenapa yer?Kalau ikut pengalaman k...
 ·  Translate
1
Add a comment...

yusma liza

Shared publicly  - 
 
Yahoo harga rokok naik!!
Kitew cukup takut bila tengok gambar pada kotak rokok ni.Tapi yang herannya si perokok langsung tak takut.Termasuklan En Asben kitew.Kalau kitew tayang gambar ni langsung tak tengok.Gamaknya masa beli rokok tu memang tak tengok langsung gambar tu erk.Agakny...
 ·  Translate
1
Add a comment...

yusma liza

Shared publicly  - 
 
Hempas anak demi "GAME"
Dimanakah nilai kasih-sayang seorang bapa yang sanggup menghempas anaknya demi kerana game?fikir-fikirkanlah wahai ibu bapa sekelian ...... Gombak: Seorang bapa tergamak menghempas anak lelakinya berusia enam tahun ke lantai selain membelasahnya hanya keran...
 ·  Translate
1
Add a comment...

yusma liza

Shared publicly  - 
 
Bola oh bola!!!
Ini cerita hari sabtu lepas.Encik hasben bawak kitew anak beranak pergi tengok bola.Excited anak-anak nak pergi lepas solat maghrib terus...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have her in circles
5 people
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
SHAH ALAM
Links
Work
Occupation
Freelance Makeup
Basic Information
Gender
Female
Apps with Google+ Sign-in