Profile cover photo
Profile photo
Nur Shadiqha Mohamad Ramli
19 followers -
Happy Can make us forget about PAIN :)
Happy Can make us forget about PAIN :)

19 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Fourth Day In Beijing
Assalamualaikum my dear readers, Terpanggil Sha sekali lagi untuk update pasal holiday in Beijing awal September lalu. Rasa dah basi pun ada cerita ni. Hehe. Tapi Sha tak kira, Sha nak tulis juga. Supaya senang kawan-kawan di luar sana yang nak melawat Beij...
Add a comment...

Post has attachment
Third Day In Beijing
Assalamualaikum my dear readers. Holla...Selepas lama dah tak menulis di sini, terpanggil kali ini untuk tulis entry yang seterusnya. War...
Add a comment...

Post has shared content
Second Day in Beijing
Assalamualaikum my dear readers, As for today, Sha akan tunaikan janji yang dah lama tertunggak tu. Hehe. Ye la, dari haritu kata nak upd...
Add a comment...

Post has attachment
Second Day in Beijing
Assalamualaikum my dear readers, As for today, Sha akan tunaikan janji yang dah lama tertunggak tu. Hehe. Ye la, dari haritu kata nak upd...
Add a comment...

Post has attachment
in #Beijing   #China  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
my first day here.
Lets follow my story here :)
Add a comment...

Post has attachment
guys lets visit my Blog :)
hope u enjoy it
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded