Profile cover photo
Profile photo
Георги Календеров
1,834 followers
1,834 followers
About
Posts

Post has attachment
Картинка, рисувана с пейнтър, обаче си прилича, поне според мен: https://sta.sh/01wif68fbgfn #DonaldTrump, #ДоналдТръмп
Add a comment...

Post has attachment
Познавам хора, които си живеят добре от #биткойн и други #криптовалути. Те отдавна са изтеглили първоначалните си вложения и няма как да се набутат, каквото ще и да се случи. Спекулират с печалбата, обръщат части от нея в долари и лева, пътуват по света и си купуват разни неща.

За останалите 99 или почти 100 процента от хората всяка новина-гадост по адрес на #bitcoin представлява малка радост, малък всекидневен празник. Те не могат да спрат да се чувстват доволни от факта, че не са се включили в тази игра, когато му е било времето. Ето как криптовалутите правят хората щастливи. :-) #БиткойнБалон
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Мощна съветска група "Шест мъртви българи". Леко бие на индъстриъл и блика братска любов.
Add a comment...

Post has attachment
Сигурно все още в училище обясняват какъв атеист и комунист е Христо Ботев, както беше и докато аз бях ученик. Споменаването в стихотворението му "Борба" на библейската мисъл, че "страх от Бога е начало на всяка мъдрост", обаче далеч не го прави безбожник. Един малко по-внимателен прочит на стихотворението ще ни покаже, че това не е така. Също и ще открием доста актуални характеристики на собственото си съвремие днес, когато поредното ни робство още не е преодоляно: www.kalenderov.com/749/борба-на-христо-ботев-анализ/
------------------------------
Цялото стихотворение: http://litclub.bg/library/bg/botev/poezia/borba.htm
Хаштаг: #ХристоБотев, #ХристоБотевБорба, #БорбаХристоБотевАнализ
Add a comment...

Post has attachment
#Барселона ще стане прекрасен курорт след отцепването на #Каталуния от #Испания. В #Крим да не им е лошо? #БарселонаНаша!
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Между другото доста стабилно сериалче. Чакам с нетърпение екранизацията на втория роман. Първите три серии са по първия -
"Зовът на кукувицата" от Джоан Роулинг под псевданима Робърт Галбрейт:
http://kalenderov.blogspot.bg/2017/10/strike-2017-Joanne-Rowling.html
#РобъртГалбрейт, #ДжоанРоулинг #Stirke, #Strike2017
Add a comment...

Post has attachment
Тоест може и 20 000 USD да стане, но ако междувременно падне до 3000, макар и закратко, можете да се набутате много яко. Затова принципът е да не се купува с пари, които не можете да прежалите. Така де, от инфаркт никой няма нужда! Когато давате заем на някого, рискът да не ви върне парите не е по-малък.
---
#биткойн, #bitcoin
Add a comment...

Post has attachment
Почнахте ли го? Аз изгледах половин час и се чудя дали да му дам втори шанс. Първоначално опитът да се сложи размахването на мъжки гениталии под етикета "драма" ми звучи малко объркващо. Порнографията и драмата поотделно са си значими жанрове, но нужно ли е да се смесват? Сигурно други хора ще открият нещо ценно в него, затова питам! Ако съдим по високата оценка, явно се харесва.

Очакванията бяха да има нещо общо с #TheWire, обаче въпросната "Наркомрежа" беше в раздела crime. Докато тук не е сигурно къде точно се намират. И те не знаят. Жанрът може и да не е важен, ако филмът е хубав, но обърканият жанр може да се окаже катастрофа и за най-талантливия замисъл. Дано и в случая не е така! Не знам. Любопитството ми не е чак толкова голямо, че да гледам нататък.

Ще го погледна нещо друго, с по-ясен жанр, където хората поне знаят за какво се борят, да имат все пак някаква мотивация, а ретро-проститутките могат да почакат неограничено време (и без това вече са с 40-50 г. давност).
------------------------------------
http://www.imdb.com/title/tt4998350/, #НюйоркскаКомбина, #TheDeuce
Add a comment...

Post has attachment
Кои шоумени са печелили избори https://buff.ly/2fFw9f3 и защо #Слави има шансове, ако не престане да губи чувството си за хумор, когато заговори за политика. Как "шоуменът" Радев разби бюрократката Цачева, само защото е летец. Колко много народът държи кандидатът да е "от нашите", пък дори да е "народен милиардер" като Тръмп. И още доста убедителни и недотам убедителни разсъждения от Валери Найденов (статията си заслужава да ѝ се хвърли едно око!)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded