Profile cover photo
Profile photo
Firzanah Fallice
15 followers -
Believe in yourself and your faith. Open your dreams, time for you to shine now.
Believe in yourself and your faith. Open your dreams, time for you to shine now.

15 followers
About
Posts

Post has attachment
Will recover soon :)
Assalammualaikum and hi everyone. I hope you guys are fine and doing well for what you are doing. Currently I'm doing fine and sekarang tengah cari kerja part time, yela, cuti dari bulan 1-5, takkan nak duduk saja kan. Still apply and search for the right j...
Will recover soon :)
Will recover soon :)
firzanahfallice97.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
I hope you read this...
Assalammualaikum and hi everyone. It's been a long time I'm not posting in my blog. I really wanted my blog to keep updated so this is the right time.  Thanks for reading and I hope you guys are doing well for whatever you did before, now and the future. Ac...
Add a comment...

Post has attachment
FAQs for Educamp & Life in UTP
Assalammualaikum and hi everybody.  Fatin ada terima banyak sangat soalan2 untuk educamp dan kali ni Fatin nak terus jawab. Kadang2 Fatin ada yang Fatin sempat reply dan kadang2 jugak tak sempat nak reply sebab masa tu maybe Fatin tengah busy dengan finals ...
Add a comment...

Post has attachment
Hati
Assalammualaikum semua dan hai :) Harini Fatin nak kongsi sikit soal peribadi, yup, soal hati. Sebelum tu, kalau ada yang tak berminat, tak perlu la nak baca, mungkin bagi korang bosan kan, tapi ni apa yang Fatin rasa dan Fatin nak cerita, paling tepat, nak...
Hati
Hati
firzanahfallice97.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
LIFE AS AN UTP STUDENT
Assalammualaikum semua. Hai. Sorry dah lama tak update sebab tersangatlah busy bila dh jadi student balik ni kan. Alhamdulillah, dah sebulan saya jadi pelajar asasi ICT di UTP. Ramai yg dah pm saya tanyakan ttg educamp tu n life kt utp ni. To be honest, lif...
LIFE AS AN UTP STUDENT
LIFE AS AN UTP STUDENT
firzanahfallice97.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
ASSIGNMENT GROUP DURING FOUNDATION - DRONE TECHNOLOGY
Assalammualaikum dan hi semua :) Maaf la bagi blog ni berhabuk lama tak post hehehe, busy deh. Harap korang paham eh. By the way, harini Fatin nak share pengalaman tahun lepas, heee dah tahun lepas dah, memori lepas masa foundation dulu. Masa tu utk satu co...
Add a comment...

Post has attachment
FOUNDATION ✔
Assalammualaikum and hai everybody. Thanks coz sudi menyinggah n membaca post ni. Fatin minta maaf sangat sebab tak dapat update. Dah berhabuk dah blog ni agaknya. First of all, syukur alhamdulillah sangat Fatin dh habis asasi di UTP. Baru sempat Fatin nk b...
FOUNDATION ✔
FOUNDATION ✔
firzanahfallice97.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
HIKING IN TAMAN NEGARA PENANG
Assalammualaikum and hi everyone... Dah baca last post Fatin semalam, yg dekat Taman Botani Penang tu. Amacam, best kan Taman Botani? For nature lovers, they would like it so much. Travellers pun sama. But now, I nk post more challenging place. Last 3 days ...
HIKING IN TAMAN NEGARA PENANG
HIKING IN TAMAN NEGARA PENANG
firzanahfallice97.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BOTANICAL GARDEN PENANG
Assalammualaikum and hi :) Hi guys. How are you feeling today? Maaf la blog ni dh macam chipsmore. Sekejap ada sekejap takde. Life as an student was too much busy. Btw, now I dh habis sem 2. But this time, I cuma cuti 2 minggu je. Takpe tak lama sangat. I w...
BOTANICAL GARDEN PENANG
BOTANICAL GARDEN PENANG
firzanahfallice97.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SEM 2 BUSINESS PRESENTATION
Assalammualaikum and hi everyone. Maaf, blog ini berhabuk baru Fatin nk muncul kan. Apa2pun blog ni utk perkongsian pengalaman Fatin je. Lagipun sekarang dah mula sibuk dengan final sem with all quizzes and tests tu yg Fatin kurangkan post dlm blog ni. Btw,...
SEM 2 BUSINESS PRESENTATION
SEM 2 BUSINESS PRESENTATION
firzanahfallice97.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded